takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
31 Aralık 2020 - Perşembe 16:51
 
ŞASGED YENİ YIL MESAJI YAYIMLADI
URFA Haberi
ŞASGED YENİ YIL MESAJI YAYIMLADI

ŞASGED  Derneği Başkanı, H.Murat Özakıncı,2021 yılının önemine değinerek kutlama mesajı  Yeni Yıl Mesajı Yayımladı:

 

2020 yılının tüm ülkeler için zorlu bir yıl olduğu, 2020 yılının başından itibaren Covid-19 salgını tüm dünyada olduğu gibi Ülkemizde de mücadele edildiği ve İzmir’de yaşanan deprem felaketinin ardından yaşanan üzücü olayların bir daha yaşanmamasını umut ediyoruz.

 

Dünyada parmakla gösterilen marka şehir Şanlıurfa’nın 2021 yılında da büyümeye ve güzelleşmeye devam edeceğini vurgulayan Şanlıurfa Satranç Eğitim Gelişim Derneği Başkanı, H.Murat Özakıncı, şunları kaydetti:

 

Sivil Toplum örgütü olarak Şanlıurfa’nın tanıtımına katkı sunma adına yaptığımız ve yapacağımız proje odaklı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şanlıurfa’mızda, hayallerimize kavuşacağımız projelerin gerçekleştirildiği vizyonuyla örnek kent olacaktır.

 

 

Hiç şüphesiz covid19’da canla başla mesai gözetmeksizin görev yapan, sağlık personellerine minnettarız. 2021 Yılının Başta Ülkemize, Ulusumuza Yeni yılın, Tüm insanlığa, sağlık,barış, bereket ve huzur getirmesini diler.

 

 

Bu duygu ve düşüncelerle yurt içinde ve yurt dışında bulunan Şanlıurfalı hemşerilerimizin yeni yılını kutlar Saygı ve sevgilerimi sunarım. Dedi.

 

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: ŞASGED, YENİ, YIL, MESAJI, YAYIMLADI,
Yorumlar
Haber Yazılımı