takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
27 Kasım 2019 - Çarşamba 13:00
 
Bakan Yardımcısı, Kızılkoyun ve Kale Eteği için bilgi aldı
KÜLTÜR Haberi
Bakan Yardımcısı, Kızılkoyun ve Kale Eteği için bilgi aldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan ile birlikte Kızılkoyun ve Kale Eteği bölgelerini gezerek çalışmalar hakkında Bakan Yardımcısı Demircan'a bilgiler verdi.

 

 

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, gün içerisindeki temaslarına ilk olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini ziyareti ile başladı.

 

 

Burada Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’den Şanlıurfa'daki kültür ve turizm ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, akşam saatlerinde ise Genel Sekreter Yardımcısı Selami Yıldız'ın da eşlik etmesi ile Kızılkoyun, Şanlıurfa Mozaik Müzesi ve Kale Eteği'ni gezdi.

 

 

 

 

Ziyaretinde Şanlıurfa’nın turizmine önemli katkı sağlayacak olan Kızılkoyun Mağaraları bölgesi ve Kale Eteği bölgelerinde incelemelerde bulunan Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Şanlıurfa'nın tarihi özelliği ile her zaman ön planda olduğunu söyledi. Bakan Yardımcısı Demircan ve Beyazgül, ziyaretleri kapsamında daha sonra Türkiye’nin en büyük müze kompleksi içerisinde yer alan Şanlıurfa Mozaik müzesini gezerek, mozaikler hakkında bilgiler aldı.

 

Kaynak: (AU) - Ajans Urfa Editör: urfasiyaset
Etiketler: Bakan, Yardımcısı,, Kızılkoyun, ve, Kale, Eteği, için, bilgi, aldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı