takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
07 Aralık 2020 - Pazartesi 16:37
 
Meteoroloji bölge bölge uyardı
DİĞER Haberi
Meteoroloji bölge bölge uyardı

Sis, pus, yağmur ve kar geliyor. Meteoroloji bölge bölge uyardı.

 

 

Meteoroloji'den aktarılan son dakika haberine göre balkanlardan gelen soğuk hava nedeniyle tüm yurtta bu hafta ortasından itibaren fırtına, kuvvetli sağanak ve kar yağışı etkili olacak.

 

 

Meteoroloji’den gelen son dakika hava durumu değerlendirmelerine göre soğuk hava ve yağmur tüm yurtta etkisini arttırıyor. 

 

 

Marmara, Ege, Akdeniz, Batı Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde görülecek yağışların genellikle yağmur, akşam saatlerinden sonra  karla karışık yağmur ve kar, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'da kar ve soğuk havanın etkili olacağı öngörülüyor.

 

 

 

İÇ ANADOLU BÖLGESİNDE HAVA DURUMU

 İç Anadolu bölgesinde hava parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, Eskişehir, Ankara ve Konya çevrelerinin gece saatlerinde hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah erken saatlerde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve yer yer sis görülmesi bekleniyor.

 

 

Ankara'da gece sıcaklıları 0 derece civarında seyredecek. Kars, Ardahan, Bayburt, Sivas, Muş, Bitlis, Van ve Hakkari’de kar yağışı bekleniyor. 

 

 

AKDENİZ BÖLGESİNDE HAVA DURUMU

Akdeniz bölgesinde hava sıcaklığı 10 ila 20 derece dolaylarında seyredecek. Muğla ve Antalya ile Aydın'ın kıyı kesimlerinde havanın yer yer kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde olması bekleniyor.

 

 

 

DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİNDE HAVA

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde hava Parçalı ve çok bulutlu, Kars çevrelerinin sabah ve akşam saatlerinde hafif kar yağışlı, Iğdır çevrelerinin yağmur ve karla karışık yağmurlu, Malatya'nın gece saatlerinde aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

 

 

Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve yer yer sis görülmesi bekleniyor.

 

 

ORTA ve DOĞU KARADENİZ BÖLGESİNDE HAVA

Orta ve Doğu Karadeniz bölgesinde hava Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde Samsun'un batı kıyılarının hafif yağmurlu geçeceği bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde sabah erken saatlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve yer yer sis görülmesi bekleniyor.

 

Kaynak: (MG) - Milli Gazete Editör: urfasiyaset
Etiketler: Meteoroloji, bölge, bölge, uyardı,
Yorumlar
Haber Yazılımı