takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
25 Kasım 2019 - Pazartesi 13:18
 
Şehir Tiyatrosu, Perdelerini Bu Kez Öğretmenler İçin Açtı
KÜLTÜR Haberi
Şehir Tiyatrosu, Perdelerini Bu Kez Öğretmenler İçin Açtı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Öğretmenler Günü'ne özel oyun sergiledi. Komşu Köyün Delisi adlı oyun ile öğretmenlerin beğenisini toplayan Büyükşehir tiyatrocuları, yoğun alkış aldı.

 

 

 

 

Geçtiğimiz haftalarda perdelerini açarak hafta sonu düzenlediği oyunlarla tiyatro severlerin yoğun ilgisini toplayan Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenlere özel oyun sergiledi. Hafta içi de gerçekleştirilen Öğretmenler Günü programlarında gerek halk oyunları ekibi gerekse ulaşım gibi konularda öğretmenlere destek sunan Büyükşehir Belediyesi'nin bu hafta Şair Nabi Kültür Merkezinde düzenlediği gösteri de öğretmenlerden tam not aldı.  

 

 

 

 

Üstün Dökmen'in yazdığı Hasan Ocakoğlu'nun yönettiği 'Komşu Köyün Delisi' oyunu öğretmenlerin alkışları ile gösterisini tamamlarken, eğitimciler kendilerine yönelik yaklaşımlarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e ve ekibine teşekkür etti.
 

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: Şehir, Tiyatrosu,, Perdelerini, Bu, Kez, Öğretmenler, İçin, Açtı,
Yorumlar
Haber Yazılımı