takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
10 Ocak 2020 - Cuma 14:50
 
Şanlıurfa'yı Gururlandıran çocuklar
SPOR Haberi
Şanlıurfa'yı Gururlandıran çocuklar

Türkiye'nin en genç şehri Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi, gençlere yönelik yatırımlarının meyvelerini topluyor.

 

 

 

Şanlıurfa'nın gururu olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor U-16 Takımı, iki yıldan bu yana namağlup unvanını koruyarak Türkiye şampiyonalarında Şanlıurfa'yı temsil edecek.

 

 

 

 

Şanlıurfa'da gençlere yönelik eğitim ve sportif uygulamalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bir başarıyı daha kutluyor. Son 11 maçında 10 galibiyet 1 beraberlik alarak, filelere 63 gol kaydeden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor U-16 Takımı, Türkiye şampiyonlarında Şanlıurfa'yı temsil edecek.

 

 

 

 

Alınan başarıda ve gençlere yönelik desteğinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e teşekkür eden U16 Takımı Teknik Direktörü Erkan Demirkıran, Şanlıurfa gençliğinin tüm akranlarına örnek olduğunu söyledi. U-16 Şampiyonu olan takım sporcularının her zaman azimli bir şekilde başarıya ulaşmak izin ellerinden geleni yaptıklarını sözlerine ekleyen Teknik Direktör Demirkan, "Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül her zaman bizlere ve gençlerimize sahip çıktı. Kendisini her zaman gençlerin en büyük destekçisi olarak gördük.

 

 

 

 

Bununla birlikte Kulüp başkanımız Halef Tokmakçı'ya, tüm yöneticilerimize, alt yapı hocalarımıza ve bu şampiyonlukta büyük emeği olan genç futbolcu kardeşlerime teşekkürlerimi iletiyorum. İnşallah Türkiye genelinde Şanlıurfa'mızı güzel bir şekilde temsil edeceğiz" dedi.

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: Şanlıurfa'yı, Gururlandıran, çocuklar,
Yorumlar
Haber Yazılımı