takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
01 Kasım 2021 - Pazartesi 16:16
 
ALKOL KULANANLARA KÖTÜ HABER
EKONOMİ Haberi
ALKOL KULANANLARA KÖTÜ HABER

Alkol kullananlara kötü haber zam geldi, BİM, CarrefourSA, Migros, Şok ve A101 ile tedarikçi firma Savola Gıda'ya rekabeti ihlal etmekten ceza geldi, Elon Musk, Tesla hissesini satacağını ve gelirlerini bağışlayacağını açıkladı gibi son 24 saat içinde ekonomik gelişmelerden derlenen haberlere bu sayfadan erişebilirsiniz.

 

 

BİM, CarrefourSA, Migros, Şok ve A101 ile tedarikçi firma Savola Gıda'ya rekabeti ihlal etmekten ceza geldi,Tesla hissesini satacağını ve gelirlerini bağışlayacağını açıkladı, Alkol kullananlara kötü haber zam geldi, gibi Ekonomi, Son Dakika güncel haberleri gelişmeleri bu sayfada yer almaktadır.

 

 

 

ALKOL KULLANANLARA KÖTÜ HABER! BİRAYA YENİ ZAM GELDİ

Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabından yeni fiyatları sosyal medya hesabından paylaştı. Aybaş "Zam. Efes ithal ürünlerde zam geçişi diğer firmaların ithal ürünlerine de önümüzdeki günlerde zam geçişi bekleniyor. Umarım gelmez" diyerek listeyi yayınladı.

 

 

 

ZİNCİR MARKETLER DEĞER KAYBETTİ!

Rekabet Kurumu, fahiş fiyat soruşturması kapsamında BİM, CarrefourSA, Migros, Şok ve A101 ile tedarikçi firma Savola Gıda'ya rekabeti ihlal etmekten toplam 2 milyar 649 milyon 223 bin lira ceza yazmıştı. Geçen hafta piyasaların kapalı olduğu dönemde para cezası kesilen zincir marketler, ilk işlem gününe satıcılı seyirle başladı. Migros güne 3,18, BİM Marketler yüzde 2, Carrefoursa yüzde 0,15, Şok Marketler ise yüzde 2,70 kayıpla başladı.

Kaynak: (SD) - Sondakika Editör: urfasiyaset
Etiketler: ALKOL, KULANANLARA, KÖTÜ, HABER,
Yorumlar
Haber Yazılımı