takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
24 Temmuz 2020 - Cuma 14:30
 
Ergani’de Köyde Kal Spor Yap Projesi Başladı
YAŞAM Haberi
Ergani’de Köyde Kal Spor Yap Projesi Başladı

Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, çocukları sporla tanıştırmak amacıyla hayata geçirilen Köyde Kal Spor Yap Projesi Ergani ilçesine bağlı Güneştepe köyünde gerçekleştirildi..

 

 

Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, çocukları sporla tanıştırmak amacıyla hayata geçirilen Köyde Kal Spor Yap Projesi Ergani ilçesine bağlı Güneştepe köyünde gerçekleştirildi.

 

 


Proje kapsamında, voleybol filesi, voleybol topu gibi spor malzemeleri yardımında bulundu. Daha sonra atletizm branşında çocuk atletizm etkinlikleri, köyün en hızlısı, en güçlüsü, en uzak atlayan etkinlikleri yapıldı. Dereceye girenler ve yarışmalara katılanlara çeşitli hediyeler ve madalya verildi. Köyde Kal Spor Yap Projesi kapsamında Güneştepe köyünde çocukların rahat bir şekilde voleybol oynaması için, Ergani Belediyesi tarafından plaj voleybol sahası yapıldı.

 

 

 

Yetkililer, proje kapsamında çocuklara forma, tişört, voleybol filesi ve voleybol topu hediye etti. İlk kez plaj voleybolu sahasına kavuşan çocuklar büyük sevinç yaşadı.

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: Ergani’de, Köyde, Kal, Spor, Yap, Projesi, Başladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı