takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
03 Ekim 2023 - Salı 09:46
 
EĞİTİMCİ YAZAR ŞANLIURFALILARLA BULUŞTU
URFA Haberi
EĞİTİMCİ YAZAR ŞANLIURFALILARLA BULUŞTU

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kişisel Gelişim ve Motivasyon Seminerinde Eğitimci-Yazar Sıtkı Aslanhan Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda Şanlıurfalılarla bir araya geldi. Aslanhan bilgi ve

birikimlerini salonu dolduran vatandaşlarla paylaştı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı’nın koordinesinde Eğitimci-Yazar Sıtkı Aslanhan tarafından Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda gerçekleştirilen Seminere vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de seminere katılanları yalnız bırakmadı. Vatandaşların yoğun sevgi seli ile karşılanan Başkan Beyazgül konferans salonuna girişinde uzun süre ayakta alkışlandı.

 

 

BAŞKAN BEYAZGÜL,

BİZİM ENERJİMİZ BÜYÜK MOTİVASYONUMUZ ÇOK YÜKSEKTİR”

Eğitimci Yazar Sıtkı Aslanhan’ın semineri öncesi salonu dolduran vatandaşlara hitap eden Başkan Beyazgül kendi hayatından örnekler sunarak gençlere ve ailelere önerilerde bulundu.

 

 

Başkan Beyazgül, “Allah’a hamd olsun dualarınız ve desteklerinizle Şanlıurfa’yı çok değiştirdik. Bundan dört buçuk yıl öncesine baktığınızda Şanlıurfa’nın değiştiğini göreceksiniz. Bir projeyi bitirip diğer projeye başlıyoruz. Bu Şanlıurfa halkı için çok önemlidir. Kadınlarımız için de çok şey yapıyoruz. Kadın destek merkezlerimizin sayısını geldiğimiz gibi 35’e çıkardık. Kadınlarımıza çok büyük destekler veriyoruz.

 

 

Gerçekleştirdiğimiz ev ziyaretlerinde ihtiyaç sahibi ailelerimizin evlerini baştan sona donatıyoruz. Biz Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak tüm kadınlarımızın yanındayız. Bunları anlatıyoruz ki kadınlarımız bilsinler Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı her zaman yanlarındadır. Bizlerin sizin duasına ihtiyacı var. Bizim gemimizin dümenine yön veren sizlerin dualarıdır.

 

 

 

Şanlıurfa bundan sonra daha da şahlanacaktır. Çünkü bizim enerjimiz büyük motivasyonumuz çok yüksektir. Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip bir şehiriz. Genç nüfusumuz çok fazla işte o gençler TEKNOFEST’te Türkiye ikincisi oldular. Bu başarı hepimizin başarısıdır. Bu başarı annelerimizin, babalarımızın başarısıdır.” Diye konuştu.

 

 

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün ardından sahneye çıkan Eğitimci Yazar Sıtkı Aslanhan salonu dolduran vatandaşlarla deneyimlerini paylaştı. Seminerin sonunda Yazar Aslanhan’a günün anısına plaket takdim edildi.

 

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: EĞİTİMCİ, YAZAR, ŞANLIURFALILARLA, BULUŞTU, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı