takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
13 Ocak 2024 - Cumartesi 13:27
 
Kanaat önderleri O’ismi Yazdı.
URFA Haberi
 Kanaat önderleri O’ismi Yazdı.

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi Şanlıurfa siyasetinde. AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye 

Başkanlığı için birçok isim aday adayı olurken değişimden yana olan Urfalıların Ak Parti Genel Başkan Danışmanı ve MKYK üyesi Mehmet Kasım Gülpınar, ismini ön plana çıkardı.

 

Şanlıurfa ve ilçelerinde birçok kanaat önderi, Mehmet Kasım Gülpınar’ın adaylığına sıcak bakıyorlar.

 

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde de kanaat önderlerinden Celal Uzun, Mehmet Kasım Gülpınar için Sosyal medyada bir makale yazdı.

 

Celal Uzun, “Mehmet Kasım Gülpınar’ın disiplinli oluşu bürokrasi içindeki yetişme tecrübesi Şanlıurfa belediyesini Güzel bir düzeye getirir kanısındayım” dedi.

 

Kanaat önderi Celal Uzun, makalesinin devamında şunları yazdı; 

“Belediye başkanları seçimi aday adayları mücadelesi başını almış gidiyor. Birbiriyle çekişmeler didişmeler, şahsiyetlerle ilgili birbirini yıpratmalar oldukça çoğaldı. Gönül isterdi ki demokratik ülkelerde olduğu gibi kürsüde veya medyada kendilerini tanıtsınlar projelerini yapacağı hizmetleri halka sunsunlar.

 

Beni şaşırtan Sn. M. Kasım GÜLPINAR URFA B.Ş.B başkanlığına talip olması (kendinin talip olmadığı halkın istekleri doğrultusunda olabileceğini beyan etmesi)  bunu duyunca önce Şaşırdım. Sonra nasıl olurda M. Kasım Gülpınar gibi birisi bu ağır yüke ve bin bir dedikoduların olduğu bir göreve talip olur. Halende inanasım gelmiyor.

 

Benim tanıdığı M. Kasım GÜLPINAR gayet disiplinli bürokrasi içinde, yetişmiş dilinden kültüründen hiç ödün vermemiş. Birçok dil bilen Avrupa’yı iyi tanıyan Gülpınar’ın daha mühim yerlerde bulunması gerekliydi. Bence M.Kasım GÜLPINAR bu görev onu yıpratabilir.

 

Onun kişiliğine leke sürülebilir. Ama M. Kasım GÜLPINAR Şanlıurfa Belediye Başkanı olursa birçok dedikodunun suiistimallerin önüne geçebilir onun disiplinli oluşu bürokrasi içindeki yetişme tecrübesi Şanlıurfa belediyesini Güzel bir düzeye getirir kanısındayım” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: , Kanaat, önderleri, O’ismi, Yazdı.,
Yorumlar
Haber Yazılımı