takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
27 Eylül 2018 - Perşembe 17:36
 
Başhekim Kırhan'ın Alındığı Olayın Perde Arkası
URFA Haberi
Başhekim Kırhan'ın Alındığı Olayın Perde Arkası

Şanlıurfa Eyyübiye Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İdris Kırhan'ın görevden alınması olayında yaşananlar gün yüzüne çıkmaya başladı.

 

Sendika seçimlerinde oy kullanmak için Harran Üniversitesi'ne giden Kırhan'ın hastane personeli tarafından arandığı, İl Sağlık Müdürlüğünce görevden alındığı ve yerine başka bir doktorun görevlendirildiği iddia edildi.

 

Olayı duyan Başhekim Kırhan'ın çevresinde bulunanlara kendisine herhangi bir tebliğ yapılmadığını belirterek hastaneye gittiği öğrenildi. 

 

Hastaneye gittiği sırada personelin destek verip alkışlarla karşıladığı Kırhan'ın makam odasına gittiği anda güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerin ise doktor Yusuf Yavuz tarafından kendisine yakın medya kuruluşlarına 'makam odasına baskın yapıldı' şeklinde servis edildiği iddia edildi.

 

Görevden alındığı iddiasının sosyal medyada dile getirilmesiyle çok sayıda kullanıcı ve hastane personeli duruma tepki gösterdi. Tepkilerin çığ gibi büyümesinin ardından üst düzey bir yetkilinin Kırhan'ı aradığı iddia edilerek görevine devam etmesini söylediği öne sürüldü.

 

Yaşanan gelişmelerin ise devam eden sendika seçimlerinde büyük öneme sahip Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çıkacak olası sonuçların önüne geçmek için olduğu ileri sürüldü.

 

Bir süre önce twitter hesabından Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılacak olan delege seçimlerinde mobbing iddialarını ortaya atan Faruk Günak'ın üyeler üzerinde etki kurmaya çalıştığı iddia edildi.
Kaynak: Editör:
Etiketler: Başhekim, Kırhan'ın, Alındığı, Olayın, Perde, Arkası,
Yorumlar
Haber Yazılımı