takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
27 Eylül 2018 - Perşembe 17:51
 
Siverekliler Başhekimin Görevden Alınmasına Tepkili
- Haberi
Siverekliler Başhekimin Görevden Alınmasına Tepkili

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki başhekimlik görevinden alınan Dr. İdris Kırhan için imzasız ve isimsiz yollanan bir açıklamada Sivereklilerin Dr. Kırhan'ın görevine geri getirilmesini talep ettikleri iddia edildi.

Yaklaşık 3 ay önce “Valilik oluru” ile başhekimliğe atanan Dr. Öğr. Üyesi İdris Kırhan, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki görevinden alındı. 

Dr. Kırhan'ın yerine Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı Op. Dr. Yusuf Yavuz atandı.

Bugün basına imzasız ve isimsiz yollanan bir açıklamada görevden alınan Dr. Kırhan'ın Siverekliler tarafından geri getirilmesi istendiği iddia edildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Başhekim Kırhan'ın gerekçesiz olarak görevden alınması ve Faruk Günak'a yakınlığıyla bilinen Op. Dr. Yusuf Yavuz'un atanması memleketi Siverek'te de tepkiye neden oldu. Binlerce sosyal medya kullanıcısı hesaplarından duruma tepki göstererek, İdris Kırhan'a destek mesajı gönderdi.

Şanlıurfa Milletvekillerini de arayarak uygulamanın haksız olduğunu dile getiren Siverekli vatandaşlar, bir doçentin sendika seçimlerine feda edilmemesi gerektiği yönünde görüş bildirdiği iddia edildi.

Yüzlerce Siverekli vatandaşın sosyal medya hesaplarından sahip çıkılmasını istedikleri Doç. Dr. İdris Kırhan'ı arayarak destek verdikleri bildirildi." 

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Siverekliler, Başhekimin, Görevden, Alınmasına, Tepkili, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı