takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
10 Ocak 2020 - Cuma 14:47
 
Marketlerde Yeni Dönem Başlıyor
EKONOMİ Haberi
Marketlerde Yeni Dönem Başlıyor

Marketlerde yeni dönem! Bebek bezi, jilet, prezervatif artık alarm takılıp satılacak.

 

 

 

Türkiye'deki bazı marketler yeni bir uygulamaya gidiyor. Raflardaki pahalı ve değerli ürünler artık alarm takılıp veya şeffaf bir kutu içerisinde satılacak. Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu böyle bir uygulamanın marketlerdeki hırsızlık olaylarını azaltacağını ancak kasada bekleme süresinin artacağını söylüyor.

 

 

 

Uzmanpara'nın haberine göre Türkiye'deki bazı marketler artan hırsızlık olaylarına karşı yeni bir uygulamaya gitti. Bundan sonra bazı ürünler (Bebek bezi, jilet, prezervatif, pahalı çikolatalar) artık alarm takılıp satılacak.

 

 

 

 

, "KUTULAR KASADA SÖKÜLECEK"

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu, "Bazı marketler hırsızlık olaylarına karşı önlem almış durumda. Marketler bu şeffaf kutuları demirbaş olarak kullanacak. Bu uygulamanın marketlere maliyeti yok. Kutuların ebadı küçük ve bu kutular kasada sökülecek" dedi.

 

Kaynak: (SD) - Sondakika Editör: urfasiyaset
Etiketler: Marketlerde, Yeni, Dönem, Başlıyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı