takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
10 Ocak 2020 - Cuma 14:52
 
Engeller Büyükşehir’le Aşılıyor
YAŞAM Haberi
Engeller Büyükşehir’le Aşılıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşların toplum hayatına katılımlarını kolaylaştırmak, toplumsal fırsatlardan eşit bir şekilde faydalanmalarını sağlamak için Engelli Koordinasyon Merkezin her alanda düzenlediği kurslar ile vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Kadın destek merkezleri, kültürel faaliyetleri ve sosyal alanda her kesimin yanında olan Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşlara da her alanda imkan sağlıyor.

 

 

 

 

Büyükşehir Belediyesi Engelliler Koordinasyon ve Yaşam Merkezi’nde vatandaşlar ücretsiz bir şekilde kurslardan yaralanıyor. Toplamda 300 engelli vatandaşa ve ailelerine; koruma-kollama, destekleme, bilgilendirme, yönlendirme, sosyal ve psikolojik yardım hizmetleri sunan Engelliler Koordinasyon ve Yaşam Merkezi’nde vatandaşlar filografi, Kur’an-ı Kerim, Deri, okuma yazma, spor, bakırcılık, bilgisayar, müzik ve tekstil olmak üzere daha birçok kurstan ücretsiz olarak yaralanma imkanı buluyor.

 

 

Kursa Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz ulaşım imkanından da yararlanarak burada güzel vakit geçirdiklerini belirterek Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ettiler.

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: Engeller, Büyükşehir’le, Aşılıyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı