takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
24 Aralık 2019 - Salı 15:00
 
Yerli otomobilin bir detayı daha paylaşıldı
TEKNOLOJİ Haberi
Yerli otomobilin bir detayı daha paylaşıldı

 

27 Aralık'ta tanıtılacak olan yerli otomobilin bir detaya daha sosyal medyadan paylaşıldı. Yerli otomobilin farlarından sonra aynaları da gözüktü.

 

 

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun resmi, Twitter   sayfasından, yerli otomobille ilgili ilk paylaşım yapıldı. Paylaşımda, "Türkiye'nin Otomobili ile tanışmak için geri sayım başladı... Her gün 14.30'da yeni bir detayı keşfetmek için bizi takip etmeye devam edin" ifadelerini yer verildi.

 

 

 

 

İLK FOTOĞRAF BRANDALI GELMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerli otomobilin 27 Aralık'ta Gebze'de tanıtılacağını açıklamasının ardından Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, örtülü araçlara ait fotoğrafı Twitter hesabından paylaşmıştı. Fotoğrafın yayınlanması sonrasında yerli otomobil sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında girdi.

 

 

 

 

YERLİ ARABANIN ÖZELLİKLERİ NELER?

Elektrikli: Elektrikli motorun sessizliği, ivmelenme keyfi, enerji verimliliği ve sıfır emisyon, hepsi bir arada

 

Bağlantılı: İnternet otomobilde değil, otomobil sürekli internette

 

 

Akıllı: Sizi dinleyen, anlayan, sizinle bütünleşen, size uygun çözümler sunan, size göre dönüşen ve sizi de dönüştüren, sizin için öğrenen bir cihaz.

 

 

 

Otonom: Sürücü ve yolcular için ileri seviye servis desteği ve konfor sunacak güncel otonom seviyesi.

 

 

Stil Sahibi: Kendine has tasarım çizgileriyle estetiğin, fonksiyonelliğin ve teknolojinin birleştiği modern tasarım.

 

 

 

Güvenli: Aktif ve pasif güvenlik donanımıyla yola çıkacağı 2022 yılında Euro NCAP'ten 5 yıldız almayı hedefleyen aynı zamanda üst düzey veri ve bağlantı güvenliği sağlayan modern bir otomobil.

 

 

 

Duyarlı: Gelecek kuşaklara sadece temiz bir çevre değil, geliştirilip büyütülecek yeni fikirler, ürün ve uygulamalar ortaya çıkaracak bir proje.

 

 

 

Küresel: İddialı tasarımı, ileri teknolojileri, kullanıcı dostu dijital deneyimiyle sadece Türkiye'de değil uluslararası pazarlarda da kendine yer bulacak iddialı bir cihaz.

 

 

 

YERLİ ARABA NE ZAMAN TANITILACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malezya dönüşünde gazetecilerle gerçekleştirdiği söyleşide gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, gazetecilerin yerli otomobilin tanıtım tarihiyle ilgili sorduğu soruya, "Ön gösterimi 27 Aralık Cuma günü Gebze'de düşünüyoruz. Hayırlısı bakalım" şeklinde yanıtladı.

 

Kaynak: (SD) - Sondakika Editör: urfasiyaset
Etiketler: Yerli, otomobilin, bir, detayı, daha, paylaşıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı