takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
01 Mart 2021 - Pazartesi 14:00
 
Altın ve gümüş yükselecek mi?
EKONOMİ Haberi
Altın ve gümüş yükselecek mi?

Altın ve gümüş yükselecek mi? Teknik analiz uzmanı açıkladı!

 

 

Altın fiyatları yeni haftaya durağan bir giriş yaptı. Gümüş fiyatları ise geçtiğimiz haftadaki yerini koruyor. Altın ve gümüş kaç lira olacak ? Teknik analiz uzmanı Tunç Şatıroğlu açıkladı.

 

 

 

Altın fiyatları yeni haftaya dalgalı bir seyirle başladı. Altındaki çıkış ivmesi geçen hafta zirveye ulaşmış altının gram fiyatı uzun bir aradan sonra 420 lirayı görmüştü. Altının gram fiyatı şu saatlerde 414 lirada izliyor. Altındaki dalgalı seyir gümüş fiyatlarında da etkili oldu gümüşün gram fiyatı 6 lira 36 kuruşa çıktı. Altın ve gümüşle ilgili değerlendirmelerde bulunan teknik analiz uzmanı Tunç Şatıroğlu önemli tespitlerde bulundu.

 

 

 

 

ALTINDA YÜKSELİŞ BAŞLADI 

Altın fiyatlarındaki oynaklık altının ons fiyatlarında da hissedildi. Altının ons fiyatı 1751 dolar seviyesine ulaştı. Altındaki inişli çıkışlı seyri sosyal medya hesabından değerlendiren teknik analiz uzmanı Tunç Şatıroğlu, "Altın toparlanıyor. 4 saatlikte wavetrend AL konumuna geçti. ABD açıldığında da hareketin devam etmesi durumunda altında yükseliş başladı diyebiliriz. Asıl olan burada ons fiyatı. Ons yükseliş trendine dönerse dolar tl zaten buradan çok düşmez ve etkisi sınırlı kalır." İfadelerini kullandı.

 

 

 

 

GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLACAK?

Gümüş fiyatları da altın gibi yükseliş trendine dalgalı bir seyir izliyor. Gram gümüş 6 lira 36 kuruş seviyesinden işlem görürüken gümüşün ons fiyatı uzun bir aranın ardından 26 dolar seviyesine geriledi. Gümüşü değerlendiren teknik analiz uzmanı Tunç Şatıroğlu,"Gümüş de altın ile benzer bir hareket yapıyor. Gümüşün daha hızlı çıkmasını beklerdim ancak bu gidişat ABD açılınca değişebilir. Yani altın ABD açıldıktan sonra da artarsa gümüşteki artış hızlanır. 27,44 ilk hedef olur." İddiasında bulundu.

 

 

 

Not: Haber içerisinde yer alan iddia ve tahminler yatırım tavsiyesi değildir.

Kaynak: (MG) - Milli Gazete Editör: urfasiyaset
Etiketler: Altın, ve, gümüş, yükselecek, mi?,
Yorumlar
Haber Yazılımı