takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
17 Haziran 2018 - Pazar 13:09
 
MHP’li Özyavuz: Harran ve Suruç bizi derinden üzdü
SİYASET Haberi
MHP’li Özyavuz: Harran ve Suruç bizi derinden üzdü

MHP MYK üyesi Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Özyavuz partisinin bayramlaşma töreninde Suruç’ta yaşanan olaya ilişkin olarak, “Bayramı buruk geçiriyoruz. Harran ve Suruç ilçelerimizde yaşanan olaylar bizleri derinden üzmüştür. Bizim dileğimiz bu tür olayların bir daha ilimizde yaşanmamasıdır. Seçimlerde herkesin kendisini ifade etme ve propaganda hakkı vardır” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK üyesi Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Özyavuz ve MHP Şanlıurfa milletvekili adayları; MHP İl Başkanı Mahmut Güneş, İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Yavuz ve MHP SİM Başkanı Mehmet İnat’ın düzenlediği Milliyetçi Hareket Partisinin bayramlaşma programına katıldı.

 

MHP MYK üyesi Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Özyavuz, bayramlaşma programında yaptığı açıklamada, “Öncelikle hepinizin mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum. Ramazan Ayını idrak edip bizi bayram gününe kavuşturan rabbime hamd olsun. İlimizde Ramazan Ayının son günlerinde yaşanan tatsız ve ölümlü olaylar nedeniyle bayramı buruk geçiriyoruz. Harran ve Suruç ilçelerimizde yaşanan olaylar bizleri derinden üzmüştür. Bu olaylarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Bizim dileğimiz bu tür olayların bir daha ilimizde yaşanmamasıdır. Seçimlerde herkesin kendisini ifade etme ve propaganda hakkı vardır. MHP olarak seçimlerin demokratik şartlarda ve saygı kuralları çerçevesinde geçmesi en büyük dileğimizdir. İlimizde bu tür hadiselerin bir daha yaşanmaması dileğiyle tekrar hepinizin bayramını kutluyorum” dedi.

 

Program sonrası MHP MYK üyesi Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Özyavuz, Hakkâri’de şehit düşen Şanlıurfalı topçu onbaşı Abdulselam Halat’ın taziyesine katılmak üzere salondan ayrıldı.

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: MHP’li, Özyavuz:, Harran, ve, Suruç, bizi, derinden, üzdü,
Yorumlar
Haber Yazılımı