takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
31 Ekim 2018 - Çarşamba 17:17
 
Harran Üniversitesi Rektörüne Her Kesimden tepkiler sürüyor
SİYASET Haberi
Harran Üniversitesi Rektörüne Her Kesimden tepkiler sürüyor

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, rektör Ramazan Taşaltın’ın sözlerini "Eğer Türkiye’deki rektörler bu kafadaysa kalkınmak zor" diye eleştirdi.

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde düzenlenen toplantıda konuştu.

 

"REKTÖRLER BU KAFADAYSA KALKINMAK MÜMKÜN GÖRÜNMÜYOR!"

 

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın’ın ‘İslami olarak Cumhurbaşkanı'na itaat etmek farzdır’ sözlerinin hatırlatılması üzerine ise Karamollaoğlu, "Her şey Sayın Cumhurbaşkanı’nın 2 dudağının arasında. ‘Sen git başkası gelsin' denildiği zaman gidiliyor, kimi isterse o geliyor. Kimsenin de ‘sen bunu yapamazsın, olmaz, neden böyle yapıyorsun?' diye sorma hakkı yok. Çünkü tek yetkili o. Şimdi bazı rektörler de fetva vermişler. Bildiğiniz gibi neyin haram neyin helal olduğu fetvasını ilahiyatçılar verir. Artık cumhurbaşkanının verdiği kararlara itiraz etmeyi haram sayan fetvalar da çıkıyor. Öncelikle rektöre sormak lazım; nerden aldınız fetvasını? Rektörler bu kafadaysa, Türkiye'nin ayağa kalkması herhalde pek o kadar mümkün olmaz kanaatindeyiz’ ‘diyerek, tepkisini gösterdi.

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Harran, Üniversitesi, Rektörüne, Her, Kesimden, tepkiler, sürüyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı