takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
25 Temmuz 2019 - Perşembe 23:40
 
CHP'li başkandan sonra AKP'li başkanda kendisini müdür olarak atadı!
GÜNDEM Haberi
CHP'li başkandan sonra AKP'li başkanda kendisini müdür olarak atadı!

CHP'li İlkay Girgin Erdoğan'ın ardından Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun da kendisini belediye şirketlerinden birine müdür olarak atadığı ve buradan maaş alacağı iddia edildi.

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun kendisini belediyenin iştirak şirketlerinden olan TRABEL A.Ş.'ye müdür olarak atadığı iddia edildi. Konu ile ilgili Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden henüz bir resmi açıklama gelmedi. 

İsmail Saymaz, sosyal medya hesabından Zorluoğlu'nun kendisini TRABEL adlı şirkete müdür olarak atadığına dair 3 Temmuz tarihli Türkiye Sicil Gazetesi'ni paylaştı.

 

 

MURAT ZORLUOĞLU KENDİSİNİ TRABEL ŞİRKETİNE MÜDÜR ATAMIŞ

 

Saymaz, paylaşımında, “Kendisini belediye ait şirketin yönetimine atayan CHP’li Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, bu görevinden istifa etti. Aynı refleksi AKP’den de bekliyoruz. Trabzon Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da kendisini TRABEL adlı şirketin başına atamış ve maaş alıyor.” ifadelerini kullandı. 

Sicil gazetesinde ise, "T.C. Trabzon Büyükşehir Belediyesi 20.06.2022 tarihine kadar Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmiştir. Dış tüzel kişi adına; 349******52 kimlik No'lu Trabzon/Orhisar adresinde ikamet eden Murat Zorluoğlu hareket edecektir..." ifadeleri yer aldı.  

 

 

CHP'Lİ İLKAY GİRGİN ERDOĞAN DA KENDİSİNİ MÜDÜR OLARAK ATAMIŞTI

İzmir Karaburun'un CHP'li Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, kendisini belediye şirketine genel müdür olarak atamış, sosyal medyada verilen tepkilerin ardından ise geri adım atıp, maaşını bir eğitim kuruma bağışladığını açıklamıştı.

 

Kaynak: (MG) - Milli Gazete Editör: urfasiyaset
Etiketler: CHP'li, başkandan, sonra, AKP'li, başkanda, kendisini, müdür, olarak, atadı!,
Yorumlar
Haber Yazılımı