takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
04 Haziran 2018 - Pazartesi 12:29
 
Ceylanpınar Belediye Başkanı'ndan işçilere oy tehdidi
- Haberi
Ceylanpınar Belediye Başkanı'ndan işçilere oy tehdidi

Ceylanpınar Belediye Başkanı'ndan işçilere oy tehdidi..

Ceylanpınar Belediye Başkanı AK Partili Menderes Atilla, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı konuşmasında işçileri tehdit ederek"Eğer oy vermezlerse onları kadrodan çıkarıp, eskisi gibi işsiz yapmak benim namus borcumdur" dedi.

 

Sanlıurfa, 24 Haziran seçimleri öncesi ulusal gündemde yer almaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın eleştiri alan aday listesine dair "Çok benim de şeyimde değil" ifadesiyle gündeme gelen kent bu kez Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın açıklamalarıyla çalkalanıyor.

 

AK Parti Atilla,  seçim çalışması için düzenlenen bir toplantıda 30'a yakın başka partili işçileri kadroya aldığını ifade ederek  “Onları başka parti benim elimden kurtarmaz. Ancak vahiy, Allah'tan gelirse kurtarır. Onları sonu uçurumdur. Onları kadrodan aldırıp eskisi gibi işsiz yapmak yine benim namus borcumdur” dedi.

 

 

O anlar amatör bir kamera tarafından kaydedildi ve ulusal ve yerel basının gündemine düştü. Atilla'ya özellikle sosyal medyadan tepki var.

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Ceylanpınar, Belediye, Başkanı'ndan, işçilere, oy, tehdidi,
Yorumlar
Haber Yazılımı