takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
27 Şubat 2019 - Çarşamba 13:34
 
Beyazgül Suruç’a çıkarma yaptı
SİYASET Haberi
Beyazgül Suruç’a çıkarma yaptı

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, ilçe ziyaretleri kapsamında gittiği 7. İlçe olan Suruç’a adeta çıkarma yaptı.

AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ve beraberindekilerle birlikte Suruç ilçesine giden AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldi. Teşkilat ziyareti sonrası ilçe seçim bürosunu hizmete açan ve esnaf ziyaretleri yapan Beyazgül’e Suruçluların ilgisi yoğun oldu.

 

MİTİNG HAVASINDA BÜRO AÇILIŞI

AK Parti Suruç İlçe Seçim Bürosunu hizmete açmak üzere tören alanına seçim otobüsüyle giden Beyazgül ve beraberindekileri, AK Parti Suruç İlçe Başkanı Soner Yüksel, Belediye Başkan Adayı Mustafa Yüksel ve kalabalık bir partili karşıladı. 

BEYAZGÜL: SURUÇ GEZİSİ BİRLİK BERABERLİK GEZİSİDİR

Miting havasında gerçekleştirilen ilçe seçim bürosu açılışında Suruçlulara hitap eden Beyazgül, “İlçe turları yapıyoruz. Bu gezimiz yedinci ilçe gezimiz. Bu gezimiz kardeşlik gezisi. Bu gezimiz sevgi gezisi. Bu gezimiz birlik ve beraberlik gezisi. Bu gezimiz AK Parti’nin yeniden şahlanış gezisidir. Bu dönem hizmet belediyeciliğimizin adını değiştirdik Gönül Belediyeciliği adını verdik. Esnaflarımız vatandaşlarımızın tek isteği Suruç’a hizmet. Suruç’a hizmet etmemizi istiyorsanız Suruç’u AK Belediyecilikle tanıştırın” dedi.

 

‘GÖNÜL GÖNÜLE EL ELE VERECEĞİZ GELECEĞİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ’

Suruçluların ne sorunu varsa o sorunu ortadan kaldırmak için beraberce çalışacaklarını ifade eden Beyazgül, “Suruç’un sorunlarını sizlerle dayanışma içerisinde çözmek için sizleri ziyaret edip yerinde göreceğiz. Çayınızı içerken sorunu çözüme kavuşturmaya gayret edeceğiz. Gönül gönüle, el ele vereceğiz geleceği hep birlikte beraber inşa edeceğiz. Suruç’u yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz” diye konuştu.

MKYK Üyesi Vildan Polat, Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız da birer selamlama konuşması yaptı.

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Beyazgül, Suruç’a, çıkarma, yaptı,
Yorumlar
Haber Yazılımı