takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
12 Şubat 2021 - Cuma 12:49
 
Altın fiyatında 'öküz yılı' uyarısı!
EKONOMİ Haberi
Altın fiyatında 'öküz yılı' uyarısı!

Altın fiyatında 'öküz yılı' uyarısı! Altında en düşük seviye gelebilir.

 

 

Altın fiyatları büyük bir çıkışın ardından tekrar düşüşe geçti. Altındaki düşüş gümüş fiyatlarına da yansıdı. Teknik analiz uzmanı Tunç Şatıroğlu, altında öküz yılı uyarısı yaptı.

 

 

 

Altın fiyatları son günlerin en düşük seviyesine geriledi. Hafta başında yakaladığı çıkışı kaybeden altın fiyatları büyük düşüş yaşadı. Gram altın 410 liraya düştü. Çeyrek altın ise 677 lira seviyesinde yer alıyor.  Altında yaşanan düşüş gümüşe de sıçradı gümüşteki düşüş sınırlı kalırken gümüşün gram fiyatı 6 lira 9 kuruşa geriledi. Teknik analiz uzmanı Tunç Şatıroğlu sosyal medya hesabından piyasalar hakkındaki görüşlerini açıkladı.

 

 

 

ALTINDA ÖKÜZ YILI UYARISI

Altın fiyatlarındaki düşüş altının ons fiyatlarında da hissedildi. Altının ons fiyatı son günlerin en düşük seviyesine ulaştı. Altın onsu 1813 dolara geriledi. Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar yatırımcıları tedirgin ederken teknik analiz uzmanı Tunç Şatıroğlu altın ve gümüşteki son durumu değerlendirdi. Şatıroğlu, " Çin Öküz yılı başladı. Dün bu yüzden borsalar ve altın tarafında satışlar gelebileceğini satışlar gelebileceğini söylemiştim.

 

 

 

 

Maalesef dün akşam ABD'de altına satışlar geldi. Bu sabah da Asya piyasasında satışlar devam ediyor. ABD Senatosu da başkanlıktan azil davasıyla meşgul.Çin tatili resmi olarak bir hafta ama kutlamalar iki hafta sürüyor. Senato'nun teşvik onayı vermesi de iki hafta gecikecek gibi görünüyor. En az bir hatta iki hafta altından fazla bir yükseliş beklememek lazım. Tekrar 1800'e ( dolar) doğru düşüp oradan destek bulmasını beklerim. TCMB'nin rezervlerini arttırmaya başlayabileceğini düşünüyordum. Ancak gelen açıklamalar ve veriler TCMB'nin biraz daha bekleyeceğini gösteriyor. Bu durumda dolar TL'deki tepki yükselişi de gecikiyor. Yani ons altındaki zayıflıkla gram altın da 404'e inebilir. " İddiasında bulundu.

 

Kaynak: (MG) - Milli Gazete Editör: urfasiyaset
Etiketler: Altın, fiyatında, 'öküz, yılı', uyarısı!,
Yorumlar
Haber Yazılımı