takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
26 Temmuz 2018 - Perşembe 11:37
 
Ak Partili Kadınlardan Başkan Çiftçi'ye Ziyaret
SİYASET Haberi
Ak Partili Kadınlardan Başkan Çiftçi'ye Ziyaret

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Yönetim Kurulu'nu makamında ağırladı.

 

AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven ve Yönetim Kurulu üyeleri, her zaman olduğu gibi seçim sürecinde de merkez ve ilçelerde çalışmalarını ara vermeden sürdüren ve her zaman kadınların destekçisi olan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyaretin ardından açıklama yapan Başkan Nihat Çiftçi, "Demet Başkanımızın kongresinden sonra yoğun bir seçim çalışması oldu ve hep birlikte omuz omuza sahada mücadele verdik. Bugün de AK Parti Kadın Kolları olarak Büyükşehir Belediyemizi ziyarete geldiler. Kadınlar bizim için çok değerli ve önemlidir. Teşkilatımızın şahsında Şanlıurfalı kadınları temsil ediyor" dedi.

 

BAŞKAN ÇİFTÇİ: HEP BİRLİKTE FİKİR BİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ

 

Kadınlarla beraber çalışmaktan gurur duyduklarını söyleyen Başkan Çiftçi, "Bizler Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak her zaman teşkilatlarımızın yanındayız. Onlarla birlikte yol yürümekten de gurur duyuyoruz. İnşallah Şanlıurfa ailesini Şanlıurfa kadınını hep birlikte el birliği ile bir yere taşımak içinde çalışıyoruz ve fikir birliği ediyoruz. Müthiş de bir uyum var. Demet Başkanımızın getirmiş olduğu enerji ve ivme de ortada. Kendisine, yönetimde yer alan tüm kadınlara teşekkür eder, başarılar dilerim" şeklinde konuştu.

 

Başkan Çiftçi'ye desteğinden dolayı teşekkür eden AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven de, "AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Yönetim Kurulu olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'yi ziyaret etmek istedik. Çünkü her zaman bize destek verdi. Biz bir aile olarak memlekete hizmet etme noktasında devam edeceğiz. Nazik kabullerinden ötürü kendisine çok teşekkür ederim" diye konuştu.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak, Partili, Kadınlardan, Başkan, Çiftçi'ye, Ziyaret,
Yorumlar
Haber Yazılımı