takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
11 Şubat 2021 - Perşembe 12:22
 
17 Katlı Binadan Atladı
DÜNYA Haberi
17 Katlı Binadan Atladı

Ölüm grubuna katılan iki kız çocuğu, 17 katlı binanın tepesinden atladı.

 

 

Rusya'da yaşayan ve her ikisi de 12 yaşında olan çocuk model ve ritmik jimnastikçi iki kız, internet üzerinden katıldıkları ölüm grubunun verdiği görev üzerine 17 katlı bir binanın tepesinden atlayarak intihar ettiler.

 

 

 

Rusya'da yaşayan 12 yaşındaki çocuk model Varvara Vlasova ve sınıf arkadaşı olan ritmik jimnastikçi Valeria Shirshova'nın, Harry Potter temalı çevrimiçi bir ölüm grubuna katıldıkları belirtildi.

 

 

 

Verilen görev üzerine iki kız çocuğu, Rusya'nın güneybatısındaki Samara şehrinde 17 katlı bir binanın tepesinden atlamadan önce video çektiler.

 

 

 

Belirli görevlerin yapıldığı gruba katılan kız çocuklarının ailesi, bu grubun Harry Potter ile ilişkisinden dolayı zararsız olduğunu düşündüklerini söyledi.

 

 

 

Rusya'daki ProGorod gazetesi, kızların buna hazırlandıklarını ve 9 Şubat'ı işaret ederek sınıf arkadaşlarıyla vedalaştıklarını belirtti.

 

 

Kızların ayrıca popüler Japon manga dizisi 'Death Note' izledikleri aktarıldı.

 

Rusya'da, son yıllarda bu tarz çevrimiçi gruplarla bağlantılı olduğu düşünülen birçok çocuk ve genç intiharları yaşandı.

 

 

 

 
 
 
Kaynak: (SD) - Sondakika Editör: urfasiyaset
Etiketler: 17, Katlı, Binadan, Atladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı