takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
23 Ağustos 2019 - Cuma 13:01
 
Yapılan Hizmetler Sabote ediliyor iddiası!
URFA Haberi
Yapılan Hizmetler Sabote ediliyor iddiası!

Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Şükrü Mısırlı, “Mahallelerde çöp konteynırı olmasına rağmen bazı kişiler çöpleri, konteynırın dışına atıyor” dedi.

 

 

 

Son aylarda Akçakale’de yaşanan Çevre temizliği noktasındaki sıkıntılar vatandaşlar tarafından tepki ile karşılanıyor. Bazı vatandaşlar, ilçedeki çevre temizliği konusunda sıkıntıların var olduğunu dile getirirken, Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Şükrü Mısırlı, merkez ve mahallelerde çöpkonteynırı olmasına rağmen bazı kişilerin çöpleri konteynırın dışına atığını belirtiyor.

 

 

 

 

Özellikle temizlik konusunda her gün görevlileri uyardıklarını belirten Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Şükrü Mısırlı, “Temizlik bizim en hassas olduğumuz konu. Her akşam cadde ve sokak kaldırımlar temizlik ekibimizin öz verili çalışmalarıyla temizleniyor. Fakat birileri ne hikmetse çöp konteynırı olmasına rağmen, çöplerini hemen konteynırının yanına yere atıyor. Bu konuda vatandaşlarımızdan istirham ediyorum, lütfen çöplerimizi çöp konteynırlarına atalım. Temizlik aynı zamanda bizim dinimizin bir gereğidir” dedi.

Kaynak: (AU) - Ajans Urfa Editör: urfasiyaset
Etiketler: Yapılan, Hizmetler, Sabote, ediliyor, iddiası!,
Yorumlar
Haber Yazılımı