takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
12 Şubat 2021 - Cuma 12:29
 
Urfa Valisi 112 Çalışanlarını Tebrik Etti
URFA Haberi
Urfa Valisi 112 Çalışanlarını Tebrik Etti

Şanlıurfa 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Serkan Elmas, çağrı merkezi birim sorumluları ve çağrı merkezi çalışanları, farkındalığı artırmak amacıyla kutlanan 11 Şubat “112 Günü” münasebetiyle Vali Abdullah Erin’i ziyaret ettiler.
 
 
 

112 Acil Çağrı Merkezi bünyesinde hizmet veren Acil Sağlık Hizmetleri, Emniyet, Jandarma, İtfaiye gibi birim sorumlularının da hazır bulunduğu ziyarette çağrı merkezi çalışanları, Vali Erin’e çiçek sunarak, merkezin hizmete girmesindeki katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.
 
 
 
 

112 Acil Çağrı Merkezinin toplum sağlığı ve huzuru ile çevre konusunda çok önemli bir görevi yerine getirdiğini belirten Vali Erin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “112 Günü vesilesiyle, çağrı merkezimizde fedakârca ve büyük bir özveriyle görev yapan tüm çalışanlarımızı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.
 
 
 
 
 
Vali Erin'i ziyaretlerinin ardından, Vali Yardımcısı ve Haliliye Kaymakamı Metin Esen ile biraraya gelen 112 Acil Çağrı Merkezi ekibi, çalışmaları hakkında Esen'e bilgi verdiler. Vali Yardımcısı Esen, 112 Acil Çağrı Merkezinin işlevini layıkıyla yerine getirmesi amacıyla personelin özverinisinin önemine dikkat çekerek, merkeze destek olmaya devam edeceklerini söyledi. 
Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: Urfa, Valisi, 112, Çalışanlarını, Tebrik, Etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı