takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
21 Ağustos 2019 - Çarşamba 13:12
 
Urfa’da hareketli anlar
ASAYİŞ Haberi
Urfa’da hareketli anlar

 

Şanlıurfa’da PKK/KCK-PYD/YPG silahlı terör örgütünün eylemlerinin engellenmesi ve örgüt üyelerinin deşifre edilmesine yönelik olarak yapılan operasyonda 15 kişi gözaltına alındı.

 

 

Şanlıurfa’da İl Emniyet Müdürlüğü tarafından çalışmalar devam ediyor.PKK/KCK-PYD/YPG silahlı terörörgütünün eylemlerinin engellenmesi ve örgüt üyelerinin deşifre edilmesine yönelik olarak, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde, il merkezinde ve ilçelerindeoperasyonlar yapıldı.

 

 

 

Terör örgütüyle irtibat ve iltisaklı oldukları tespit edilen şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 15 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların yapılan aramalarında, terör örgütünü simgeleyen örgütsel nitelikte bez parçaları, yasaklı örgütsel kitaplar, örgütsel nitelikli dokümanlar ve dijital materyaller ele geçirildi.

 

 

 

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şüphelilerden, 10 şahıs tutuklanırken, 5 şahıs ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

 

Kaynak: (AU) - Ajans Urfa Editör:
Etiketler: Urfa’da, hareketli, anlar,
Yorumlar
Haber Yazılımı