takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
16 Ekim 2019 - Çarşamba 17:23
 
TÜMSİAD Şube Başkanı,Artık aldanan taraf olmayacağız!
URFA Haberi
TÜMSİAD Şube Başkanı,Artık aldanan taraf olmayacağız!

TÜMSİAD istişare toplantısında konuşan Şube Başkanı Mehmet Sadık Sade, “Fakirlik ve yokluğun bu ülkenin kaderi yapılmaya çalışıldığını üzülerek müşahede ediyoruz. Suni gündemlerle ve suni krizlerle bizi bölmeye ve diz çöktürmeye çalışanları artık çok iyi tanıyoruz. Artık aldanan taraf olmayacağız.”

 

 

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesini ziyaret ederek istişare toplantısına katıldı. Toplantıda konuşma yapan TÜMSİAD Şube Başkanı Mehmet Sadık Sade derneğin yaptığı ve planladığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Şanlıurfa’nın ve Türkiye’nin yoğun bir gündemle muhatap olduğu bir dönemde istişare toplantılarının çok önemli olduğunu söyleyen Sade, “İlimiz ve ülkemiz zaten var olan gerçek gündeminin dışında türetilen gündemlerle de uğraşmak durumunda kalıyor. Bizler iş dünyası temsilcileri olarak memleketimiz adına azami bir duyarlılık gösteriyoruz ve işimizi daha titiz ve dikkatli yapmaya çalışıyoruz. Fakirlik ve yokluğun bu ülkenin kaderi yapılmaya çalışıldığını üzülerek müşahede ediyoruz. Suni gündemlerle ve suni krizlerle bizi bölmeye ve diz çöktürmeye çalışanları artık çok iyi tanıyoruz. Artık aldanan taraf olmayacağız. İşimizi en iyi şekilde yaparak ülkemize olan borcumuzu ödemeye çalışıyoruz. Karaköprü Belediye Başkanımız ile özellikle inşaat sektörünün önünü daha nasıl açabileceğimiz hususunda istişarelerde bulunduk. Başkanımıza derneğimize ve önerilerimize gösterdiği yakın ilgi dolayısıyla teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

Toplantı hakkında değerlendirmelerde bulunan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, şehirlerin kalkınmasının ve güzelleşmesinin sadece Belediyeler eliyle olamayacağını STK’ların da bu konuda önemli bir misyon yüklenmeleri gerektiğini söyledi. Baydilli, “Daha güzel bir şehir ve daha mutlu nesiller için çalışıyoruz. Çok yakında Karaköprü’nün daha prestijli bir yapıya doğru emin adımlar attığına hep birlikte şahit olacağız. Şanlıurfa’nın Büyükşehir olmasının ardından kırsal köylerin mahalle olması nedeniyle sorumluluk alanlarımız daha da genişledi. Bazen gerçek gücümüzün çok üzerine çıkarak işlere yetişmeye çalışıyoruz. Seçim öncesi vaat ettiğimiz bütün projeleri yavaş yavaş hayata geçiriyoruz. Ufak tefek eksikliklerimiz olabilir ama kimse Karaköprü Belediyesinin adaletle davranmadığını iddia edemez. Bu davranışımız sayesindedir ki, hiçbir kimseden bu anlamda bir eleştiri almıyoruz. Büyükşehir ve merkez ilçelerimiz birlikte ve uyum içerisinde çalışıyorlar. Bu memleketimiz adına çok büyük bir avantajdır” dedi.

Kaynak: (AU) - Ajans Urfa Editör:
Etiketler: TÜMSİAD, Şube, Başkanı,Artık, aldanan, taraf, olmayacağız!,
Yorumlar
Haber Yazılımı