takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
28 Kasım 2019 - Perşembe 16:10
 
Tuğayın Yemek İhalesine Urfa firmaları davet edilmedi iddiası!
URFA Haberi
Tuğayın Yemek İhalesine Urfa firmaları davet edilmedi iddiası!

Tugay'ın yemek ihalelerinin Urfa firmalarına verilmemesi için davet edilmedikleri iddia edildi. Gaziantep Ticaret ve Sanayi Odasının lobisinin daha güçlü olduğu ve ihale için devreye girdiği öne sürüldü. İhaleye sadece Antep ve Mardin firmalarının katıldığı öğrenildi.

 

 

 

 

Şanlıurfa’daki yemek firmalarının, Şanlıurfa kent merkezinde yer alan 20. Zırhlı Tugay’daki askerleri yemek ihalesine davet edilmedikleri iddia edildi. Geçtiğimiz yıl Şanlıurfa’daki Tugay için düzenlenen yemek ihalesine de davet almadıklarını öne süren yemek firmaları bu yıl da ihaleye katılmaları için davet almadıklarından şikayetçi. Sadece Gaziantep ve Mardin’den firmaların davet edildiğini öne süren Urfa’daki yemek firmaları sorunun çözülmesini bekliyor. Yaklaşık 150 milyon civarındaki bu yılki ihaleye katılmaları için davet edilmediklerini iddia edilen firmaların girişimde bulundukları; ancak kendilerine ihalenin Milli Savunma Bakanlığı uhdesinde yapıldığı yönünde açıklama yapıldığı öne sürüldü.

 

 

 

 

ANTEP LOBİSİ

Antep’teki firmaların ikili ilişkiler sonucu önemli ihaleleri aldığını öne süren Urfa’daki yemek firmaları, söz konusu Antep firmasının her türlü malzeme ve eleman alımını Antep’ten karşıladıklarını bunun da Urfa’daki sektörleri olumsuz yönde etkilediğini belirtti.

Kaynak: (AU) - Ajans Urfa Editör: urfasiyaset
Etiketler: Tuğayın, Yemek, İhalesine, Urfa, firmaları, davet, edilmedi, iddiası!,
Yorumlar
Haber Yazılımı