takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
18 Şubat 2021 - Perşembe 16:59
 
TEDAVİ GÖREN ÇOCUKLAR GÖLGE OYUNUYLA MORAL BULDU
URFA Haberi
TEDAVİ GÖREN ÇOCUKLAR GÖLGE OYUNUYLA MORAL BULDU

 

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Cerrahi Servisi’nde tedavi gören çocuklar için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı tarafından moral etkinliği düzenlendi.

 

 

 

Kültür ve Turizm Daire Başkanlığına bağlı Konservatuar Şube Müdürlüğü tarafından Hastanemiz’de gerçekleştirilen programda, Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu sanatçıları Karagöz-Hacivat gölge oyunu gösterisi yaptı. Pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen etkinlik sayesinde, tedavi gören çocuklar ve yakınları hoşça vakit geçirerek moral buldu. Oyunda, pandemi sürecinde Kovid-19 salgınından korunma yolları ile maske ve mesafe kurallarına uygun mesajlar aktarıldı.

 

 

 

Gösteri sonrası çocuklara, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanı Niyazi Kocadağ ve Konservatuar Şube Müdürü Ahmet Dağlar tarafından çeşitli hediyeler verildi.  Oyunu izleyen hasta çocuklar ve yakınları, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Kaya ve ekibine teşekkür etti.

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: TEDAVİ, GÖREN, ÇOCUKLAR, GÖLGE, OYUNUYLA, MORAL, BULDU,
Yorumlar
Haber Yazılımı