takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
26 Temmuz 2019 - Cuma 23:59
 
TBMM Başkanı Mustafa Şentop'tan erken seçim açıklaması
SİYASET Haberi
TBMM Başkanı Mustafa Şentop'tan erken seçim açıklaması

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, erken seçim ihtimaline ilişkin bir soru üzerine "Siyaseten de hukuken de seçim kararı ihtimalini sıfır görüyorum" dedi.

 

 

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, 27. Yasama yılı 2. Dönemi değerlendirmek üzere gazete, televizyon ve ajansların temsilcileri ve muhabirleri ile bir araya geldi. Şentop, Meclis çalışmalarını değerlendirerek Meclis’te bir konuyla ilgili çok sayıda soru önergesinin verilebildiğini ifade etti. Şentop, araştırma önergesi kabul edildiğinde konuyla ilgili önergelerin hepsinin kabul edildiğini söyledi.

 

 

ŞENTOP'TAN ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

Meclis Başkanı Şentop, erken seçim ihtimaline ilişkin sorulan soruya, "Siyaseten de hukuken de seçim kararı ihtimalini sıfır görüyorum" cevabını verdi. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde düzenleme iddiaları için konuşan Şentop, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili anayasal düzlemde sorun teşkil eden bir hususun olmadığı kanaatindeyim ama bunun dışında alt mevzuatta gerek kanunla gerek Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle yapılabilecek değişiklikler her zaman olabilir" dedi.

 

Kaynak: (AU) - Ajans Urfa Editör: urfasiyaset
Etiketler: TBMM, Başkanı, Mustafa, Şentop'tan, erken, seçim, açıklaması,
Yorumlar
Haber Yazılımı