takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
28 Aralık 2018 - Cuma 16:16
 
ŞURKAV Müzik Eğitimi ve Öğretimi Kurs Kayıtları Başladı.
KÜLTÜR Haberi
ŞURKAV Müzik Eğitimi ve Öğretimi Kurs Kayıtları Başladı.

ŞURKAV yaptığı açıklamada 

 

"Şanlıurfa Valiliği öncülüğünde 1990 yılında kurulan Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı, Kurulduğu günden bu yana çok yararlı hizmetler vermiş, Gerçekleştirdiği hizmetlerde ihtiyaç ve beklentiye cevap vermeye, bir o kadar da farklı olmaya özen göstermiştir.

Bilimden sanata, kültürden, folklora geniş bir yelpazeye yaydığı faaliyetlerinde her yıl daha güzelini başarmayı ilke edinmiştir. ŞURKAV Kültür alanında maddi manevi değerlerimize sahip çıkarken eğitim alanında da “Herşey insan içindir” ilkesinden hareketle etkinlikler, yarışmalar, eğitim çalışmaları, yayın çalışmaları, restorasyonlar gibi pek çok faaliyet gerçekleştirmiştir.

Toplumun kültür düzeyini yükseltmek, kişilerin gelişimlerini artırmak, bilgi, beceri kazandırmak, üst öğretime hazırlamak, kültürel değerlerimizi korumak ve yaygınlaştırmak amacıyla ŞURKAV tarafından 2018- 2019 eğitim ve öğretim yılı içerisinde kültürel dallarda kurslar açılacaktır.

Ücretsiz olarak verilecek olan Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Türk Tasavvuf Müziği, Ney ve Gazelhan kurslarına müracaatlar

02 -18 Ocak 2019 tarihleri arasında Yusufpaşa Mh. 886 sk No:27 ŞURKAV İdare merkezinde kayıtlar yapılmaktadır. Sayın halkımıza ve basınımıza saygı ile duyurulur." denildi..

Kaynak: Editör:
Etiketler: ŞURKAV, Müzik, Eğitimi, ve, Öğretimi, Kurs, Kayıtları, Başladı.,
Yorumlar
Haber Yazılımı