takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
17 Aralık 2018 - Pazartesi 14:37
 
ŞURKAV Dergisi E- Dergi Olarak Yayın Hayatına Devem Edecek
KÜLTÜR Haberi
ŞURKAV Dergisi E- Dergi Olarak Yayın Hayatına Devem Edecek

ŞURKAV yaptığı açıklamada ŞURKAV Dergisisinin , E- Dergi Olarak Yayın Hayatına Devem Edeceğini duyurdu.

 

"25 Aralık 1990 yılında Şanlıurfa valiliği öncülüğünde kurulan ŞURKAV, bugüne kadar Şanlıurfa kültürü ve tarihiyle ilgili 50 adet kitap, çok sayıda broşür, bilimsel dergi, belgesel film, tanıtım filmi yayınlamıştır.

 

Vakfımız, Şanlıurfa kültürü, tarihi ve Turizm’inin tanıtılmasına, yaşatılmasına ve gelişmesine katkıda bulunmak ve bu alanda yapılmış orijinal çalışmaların basılmasına fırsat vermek amacıyla “ ŞANLIURFA KÜLTÜR SANAT TARİH ve TURİZM ARAŞTIRMA DERGİSİ” nin ilk sayısının basımı 2008 yılında gerçekleştirmiştir.

 

Bugüne kadar toplam 32 sayısı basılı yayınlanan Dergide Şanlıurfa ile ilgili kültür, sanat, tarih, coğrafya, sosyoloji ve turizm alanında yapılacak özgün ve nitelikli araştırma, derleme, inceleme ve bildiri nitelikli yazılara yer verilmiştir.

 

İnternetin kullanım alanlarının yaygınlaşmasıyla hayatımıza giren ve son yıllarda Türkiye’de de hızla gelişen teknoloji ile birlikte dergimizin de e- dergi olarak dijital ortamda yayınlanmasına karar verilmiştir. Elektronik ortamda yayınlanacak olan dergide ses, görüntü ve animasyon dosyaları da eklenerek kısıtlama olmadan çok sayıda okuyucunun istifadelerine sunulma imkanı verilmiş olacaktır.

 

E- dergi içeriğinin ihtiyaç olan her yerden ve her zaman ulaşılabilirliği, geriye dönük olarak istenilen sayılara ulaşım imkânı, Ayrıca basılı yayın dağıtımı yapılamayan yurtiçinden ve yurtdışından da ulaşıma imkânı olduğu ve e-dergi ile Basılı yayınların internet ortamında 7/24 okunabilmesine imkân sağladığı göz önüne alınarak okuyuculara daha faydalı olacaktır. 

E- dergimize Vakfımızın web sayfasındaki http://www.surkav.org.tr/defaultd1f8.html linkten ulaşabilirsiniz". denildi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ŞURKAV, Dergisi, E-, Dergi, Olarak, Yayın, Hayatına, Devem, Edecek,
Yorumlar
Haber Yazılımı