takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
24 Aralık 2019 - Salı 15:25
 
Sözünü Tutan Haluk Levent yaptığıyla alkış topladı
YAŞAM Haberi
Sözünü Tutan Haluk Levent yaptığıyla alkış topladı

Haluk Levent, kızını tedavi ettirdiği için başka şehre giden babayı işe alan firmaya konser verdi

 

 

Ünlü sanatçı Haluk Levent, sözünü tutarak, 'NCL Tip 2 SMA' hastalığından dolayı Ankara'da tedavi gören Bursalı Zeynep Sargın'ın babasını işe alan firmaya konser verdi.

 

 

 

 

Ekim ayında Bursa'da yaşayan Selçuk ve Ümran Sargın çiftinin iki çocuğundan biri olan ve 'NCL Tip 2 SMA' hastalığından dolayı Ankara'da tedavi gören Zeynep Sargın'ı ziyaret eden Haluk Levent, baba Selçuk Sargın'a iş verecek firmanın personeline konser sözü vermişti. Firmanın Sargın'ı işe aldığını öğrenen Levent, firmaya giderek konser verdi.

 

 

 

 

SÖZÜNÜ TUTTU

Bursalı aileye güzel haber Ankara'da bulunan bir otobüs fabrikasından gelmiş ve baba Selçuk Sargın işe başlamıştı. Ünlü sanatçı Haluk Levent konser sözünü tuttu ve sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafıyla takipçilerine duyurdu.

 

 

 

 

KONSER GELİRİNİ DE TEDAVİ OLAN BİRİNE AKTARDI

Levent, konserden paylaşım yaptığı öz çekim ile, "MAN fabrikası Selçuk'u işe aldı, ben de personel gecesinde konser verdim. Ama 'Ücretinizi vereceğiz, böyle yapamayız' diye ısrar ettiler. Ücreti alsam etik olmazdı. Bu sebeple bu para İstanbul'da tedavi olan ve Bakü'de onun için konser verdiğimiz Sura Nadirova için kullanılacak" dedi.

 

Kaynak: (SD) - Sondakika Editör: urfasiyaset
Etiketler: Sözünü, Tutan, Haluk, Levent, yaptığıyla, alkış, topladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı