takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
30 Haziran 2018 - Cumartesi 11:30
 
Siverek Olimpik Yüzme Havuzu Hizmete Girdi
URFA Haberi
Siverek Olimpik Yüzme Havuzu Hizmete Girdi

Siverek Belediyesi Bir süre önce Olimpik yüzme havuzunda başlattığı yenileme çalışmalarını tamamlayarak modern bir tesis haline getirerek vatandaşların hizmete sundu.

Belediye Başkanı Resul Yılmaz, hizmete giren Olimpik yüzme havuzu ve tesislerinde incelemelerde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Modern yüzüyle vatandaşların hizmetine sunulan havuz ve sosyal tesis, vatandaşların takdirini kazandı.

Başkan Yılmaz, hizmete giren Olimpik yüzme havuzunda gezi ve incelemenin ardından yaptığı açıklamada; “Belediyemizin bu yıl hizmete aldığı olimpik yüzme havuzumuzun tesislerinde bulunuyoruz çok önem verdiğimiz bir tesis zira yöremiz sıcak bir bölge hava sıcaklığının yer yer yazın ortasında 50 dereceye yükseldiği bir bölgede yaşıyoruz. Böyle bir bölgede Siverekli kardeşlerimize gençlerimize ve çocuklarımıza hiç şüphesiz havuz hizmetini sunmak bizim taahhütlerimizden biriydi, hamdolsun bu vaadimizi bugün itibariyle yerine getirdiğimiz için çok mutluyuz, vatandaşlarımız sıcak bir günde masmavi bir suda serinliyorlar bunu da görmek bu anı yaşamak bize ayrıca bir keyif veriyor bundan dolayı da son derece mutlu olduğumu belirtmek istiyorum.” dedi.

 

Yapılan çalışmaların hem sosyal hem de hizmet belediyeciliğinin gereği olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz, “Bizim belediyecilik anlayışımızda hiç şüphesiz hizmet belediyeciliği çok önemli yer tutar; ama bir o kadar da kültürel ve sosyal belediyeciliğe de çok önem veriyoruz. Üzerinde bulunduğumuz tesiste neler var çocuklar için ayrı yetişkinler için ayrı olimpik yüzme havuzları, küçük düğünlerin nişanların yapılabileceği sosyal bir alanımız var, kafeteryamız var, yine modern bir piknik ve mesire alanımız var bu kompleksin içerisinde keza çocuk oyun alanlarımız mevcut, yanı başında da kültür merkezimiz mevcut yani 70 bin metrekarelik bir alan üzerine Siverek ve Sivereklilerin ihtiyaçlarını karşılayacak. Öyle inanıyorum ki Sivereklilerin de gelip burada hoşça vakit geçirebilecekleri bir alan haline dönüştürerek bir kompleks haline dönüştürdük. Hamdolsun gören hayran kalıyor çok beğeniyorlar, bizde diyoruz ki Siverek ve Siverekliler hizmetin en güzeline layıktır.” dedi.

 

Dev projelerle Siverek’in marka şehir haline geleceğini belirten Başkan Yılmaz; “İlerleyen dönemlerde açılışlarını yapacağımız bu tür sosyal tesislerimizle Siverek’e bu anlamda bir çağ atlatacağız. Siverek özellikle Doğu ve Güneydoğu’da sosyal tesis anlamında belediyecilik hizmetleri anlamında adından çokça söz ettirecek bir şehir haline gelecektir.” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Siverek, Olimpik, Yüzme, Havuzu, Hizmete, Girdi,
Yorumlar
Haber Yazılımı