takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
10 Ekim 2019 - Perşembe 13:02
 
Selçuk Bayraktar'dan HDP'ye tokat gibi cevap
GÜNDEM Haberi
Selçuk Bayraktar'dan HDP'ye tokat gibi cevap

Baykar Teknik Müdürü ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Barış Pınarı Harekatı'nı ve kendisini hedef alan HDP'ye cevap verdi.

 

 

 

Halkların Demokratik Partisi (HDP), Twitter hesabı üzerinden Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı ile ilgili olarak "İşte bu savaşın bir nedeni de bu. Damadın SİHA'ları yok satsın, cebine paralar dolsun, halkın evlerine ise ateşler düşsün diye" ifadelerini paylaşmıştı.

 

 

Baykar Teknik Müdürü ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabı aracılığıyla yapmış olduğu paylaşımda HDP'ye tepki gösterdi.

 

 

 

Bayraktar, HDP'ye cevabında "Milli SİHA’lar bu milletin evlatlarınca tüm vatandaşlarımızın güvenliği için geliştirildi. Yüzyıllardır kardeşçe yaşayan evlatları düşman etmeye çalışan, çocukları dağa kaçıran alçak teröristlerin sözcüleri bundan rahatsız. ASLA yolumuzdan dönmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

 

Milli SİHA’lar bu milletin evlatlarınca tüm vatandaşlarımızın güvenliği için geliştirildi

Yüzyıllardır kardeşçe yaşayan evlatları düşman etmeye çalışan, çocukları dağa kaçıran alçak teröristlerin sözcüleri bundan rahatsız.

ASLA yolumuzdan dönmeyeceğiz. </td>
                                    </tr>
                                                                        <tr>
                                        <td height=

Kaynak: (MG) - Milli Gazete Editör:
Etiketler: Selçuk, Bayraktar'dan, HDP'ye, tokat, gibi, cevap,
Yorumlar
Haber Yazılımı