takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
23 Kasım 2019 - Cumartesi 14:19
 
ŞASGED ÖĞRETMENLER GÜNÜ İÇİN MESAJ YAYIMLADI
URFA Haberi
ŞASGED ÖĞRETMENLER GÜNÜ İÇİN MESAJ YAYIMLADI

ŞANLIURFA SATRANÇ EĞİTİM VE GELİŞİM DERNEĞİ KISA ADI ŞASGED BAŞKANI H.Murat ÖZAKINCI 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ VESİLESİYLE BİR MESAJ YAYIMLADI,

 

 

Şanlıurfa Satranç Eğitim ve Gelişim Derneği Kısa Adı ŞASGED Başkanı, H.Murat ÖZAKINCI, 24 Kasım Öğretmenler Günü için Mesaj Yayımladı; Başkan H.Murat  ÖZAKINCI, Mesajında ; ’Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir öğretmenden eğiticiden yoksun bir millet, henüz millet adını alma kabiliyetini kazanmamıştır’ sözü eğitim ve öğretmenlerin toplumsal yaşantımızdaki yerini ortaya koymaktadır. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, eğitim ve öğretimin bir millet için ne kadar önemli olduğunu bu özlü sözü ile bizlere açıkça anlatmıştır.

 

 

 

Bizimle hayatı paylaşan, bize hayatı öğreten, birey olma çabasında yol gösteren öğretmenlerimizi unutmayacağız. Çünkü öğretmen bir sanatkârdır yarının temelini o attığı gibi, değerli kişilik hamuruna da biçim verir.

 

 

 

Eğitim Dünyanın en kutsal mesleğine sahip öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Ana kucağından okul yollarına yürümeye başladığımız ilk günden itibaren, sevgisi ve sonsuz şefkatiyle bizi sarıp sarmalayan, bilgileriyle geleceğimize ışık tutan öğretmenlerimiz sayesinde şimdi bilinçli, bilgili ve başarılı birer bireyiz. Onların desteğine her zaman minnettar olacağız ve bize rehberlik ettikleri için borcumuzu asla ödeyemeyeceğiz. 

 

 

 

Gülen her bir çocuğumuzun tebessümünde tarifi imkânsız mutluluk ve gurur duyuyoruz. Böyle anlamlı ve güzel bir günde, öncelikle Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnet duyguları ile anıyor, ŞASGED Derneğimizin Yönetim Kurulunda bulunan Eğitici ve Öğretici Tüm Öğretmenlerimiz başta olmak üzere 24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutlar Sağlık, mutluluk ve Başarı dolu yıllar geçirmelerini dileriz. İfadelerine yer verdi.

 

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: ŞASGED, ÖĞRETMENLER, GÜNÜ, İÇİN, MESAJ, YAYIMLADI,
Yorumlar
Haber Yazılımı