takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
30 Temmuz 2020 - Perşembe 14:33
 
ŞASGED, Kurban Bayramı Dolayısıyla Mesaj Yayımladı
GÜNDEM Haberi
ŞASGED, Kurban Bayramı Dolayısıyla Mesaj Yayımladı

Şanlıurfa Satranç Eğitim ve Gelişim Derneği Kısa adı (ŞASGED) Başkanı,H.Murat Özakıncı Kurban Bayramı mesajı yayımladı;

 

ŞASGED Başkanı H.Murat ÖZAKINCI, Mesajında, her geçen gün büyüyen, gelişen Göbeklitepe Şehri ve GAP’ın Başkenti Peygamberler Şehrimiz, Şanlıurfa’da Birlik ve beraberliğimizi, karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörü duygularıyla pekiştiren, “Mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmış bulunuyoruz.

 

 

Dini bayramlarımız, toplumumuzda hiç şüphesiz çok özel ve anlamlı bir yere sahiptir Bayramlarımız, yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin yaşandığı, sevgi, saygı ve hoşgörü ikliminin hâkim olduğu müstesna günlerdir.

 

 

 

Bu Bayramda zorunlu ziyaretlerimizin dışında belki biraya gelemeyeceğiz tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ’de varlığını Sürdüren Korona Virüs Yüzünden biraya gelmesek bile bir telefon kadar yakın olduğumuzu hissettirmek için, Özlem giderebiliriz Olsun bu Bayramda böyle olsun. Gönüllerimiz bir olduktan sonra Uzağı yakın görürürüz.

 

 

ŞASGED Başkanı, H.Murat ÖZAKINCI;

Bayram vesilesiyle, herkesin empati kurararak birbirini sevmesinin ve anlamasının, değerlerine saygı göstermesinin önemini bir kez daha vurgulamakta yarar vardır.

 

 

Tüm ülkemizde ve güzel İlimiz Şanlıurfa’mızda, Şanlıurfalı hemşerilerimin, Kamu görevlilerinin, Özelikle Sağlık Personellerinin, Sivil Toplum kuruluşlarının ve Basın mensuplarının Kurban Bayramını en içten duygularımla kutlar.

 

 

 Sağlık, mutluluk, huzur ve güven içerisinde, ailenizle birlikte bir bayram geçirmenizi diler, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Dedi.  

 

 

 

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: ŞASGED,, Kurban, Bayramı, Dolayısıyla, Mesaj, Yayımladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı