takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
27 Şubat 2020 - Perşembe 13:53
 
ŞASGED’DEN REGAİP KANDİLİ MESAJI
URFA Haberi
ŞASGED’DEN REGAİP KANDİLİ MESAJI

 

Şanlıurfa Satranç Eğitim Ve Gelişim Derneği Başkanı; H.Murat ÖZAKINCI, Regaip Kandili için Kutlama Mesaj Yayımladı:

 

 

 

Şanlıurfa Satranç Eğitim ve Gelişim Derneği Kısa adı ŞASGED Başkanı H.Murat ÖZAKINCI Regaip Kandili dolaysıyla Yayımladığı Mesajında Şunları belirti: "Mübarek üç ayları idrak ettiğimiz bu günlerde, içinde barındırdığı mübarek gecelerden olan ’Regaip Kandil’ini kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV) Efendimizin şahsında insanın manevî dünyasında ulaşabileceği zirveyi göstermesi açısından büyük bir önemi vardır. Bu gecenin özünde her türlü kötülükten arınma insanlığın yararına değerler üretme, fedakârlık, paylaşma, sorumluluk ve ilahi emirlere teslimiyet göstererek yüce mertebelere erişmek vardır.

 

 

 

Her şeyden önce Regaip Kandilinin, Hz. Peygamberimiz ve her Müslüman için manevi bir terfidir ,"Yüce Rabbimizle buluşma ve selamlaşma, O'nun katında yücelme ve yükselme ve bu vesile ile yüksek insani sorumluluklar üstlenmek demektir. Bugün bize düşen Kandilin ruhu, manası, hikmeti, hakikati ve evrensel mesajları üzerinde yeniden düşünmektir." dedi.

 

 

Bu duygu ve düşüncelerle rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu gecede, tüm İslam âleminin, Regaip Kandilini kutluyor, bu mübarek gecenin tüm İslam âlemi , ülkemiz ve Şanlıurfa için birliğe, dirliğe, kardeşliğe ve hayırlara vesile olmasını ‘’Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.’’ Dedi.

 

 

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: ŞASGED’DEN, REGAİP, KANDİLİ, MESAJI, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı