takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
03 Aralık 2019 - Salı 11:40
 
ŞASGED’den 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
GÜNDEM Haberi
ŞASGED’den  3 Aralık Dünya Engelliler  Günü Mesajı

 

3 Aralık Dünya Engeliler Günü dolaysıyla Kısa adı ŞASGED olan Şanlıurfa Satranç Eğitim Gelişim Derneği Başkanı, H.Murat Özakıncı mesaj yayımladı;

 

 

Toplumsal hassasiyetlerimizin en önemli noktalarından birinde bulunan engelli insanlarımızın. Tüm dünyada olduğu gibi Bugün Ülkemizde Engellilerin her alanda başarı sağladıklarını biliyoruz. ‘’Bugün Engelleri kaldırma zamanı’’ yaşadığımız yüzyılda sosyal, siyasal ve ekonomik yaşamda daha iyi temsil edilmeleri, bireysel ve toplumsal hak ve özgürlükleri konusunda hep birlikte mücadele etmeliyiz. Engelli vatandaşlarımıza, Toplumsal ve bireysel haklarını kullanabilmeleri için gerekli desteği vermek herkesin görevidir.

 

 

 

 

Şanlıurfa Satranç Eğitim Gelişim Derneği(Şasged) Başkanı, H.Murat Özakıncı; Şanlıurfa’da Satranç sporunda özelikle, Engelli Satranç Hakemlerinin görev almasını istiyoruz ve Engelli Satranç sporcularının katılım sağlaması için çaba sarf ediyoruz Satranç Turnuvalarına Engelli vatandaşlarımızın katılım sağlamaları için engelli dernekleri ile istişarelere devam ediyoruz. Unutmamalıyız ’ki Engelleri aşarak başarıya ulaşabiliriz. Bu konuda, Şasged derneğimizin yönetim kurulu üyeleriyle her zaman çaba sarf edeceğimizin bilinmesini istiyoruz.

 

 

 

Özakıncı; Her zaman engellilerin yanında olduklarını belirterek 3 Aralık Dünya Engelliler gününde değil her zaman engelli vatandaşların yanında olduklarını ve bundan sonra da olacaklarını Bu vesile ile engelsiz bir dünya, engelsiz bir hayat, engelsiz bir yaşam temennisi ile engelli vatandaşlarımızın gününü kutluyorum" dedi.

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: ŞASGED’den, , 3, Aralık, Dünya, Engelliler, , Günü, Mesajı,
Yorumlar
Haber Yazılımı