takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
21 Eylül 2019 - Cumartesi 17:38
 
Şanlurfa B.Bld.Başkanı Öğrencilere Başarılar Diledi
EĞİTİM Haberi
Şanlurfa B.Bld.Başkanı Öğrencilere Başarılar Diledi

AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Üniversiteler Birim Başkanlığı (ÜNİAK) tarafından Harran Üniversitende kurulan 'Hoş Geldin' stantlarını gezen Başkan Beyazgül, gençlere başarılar diledi.

 

 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik ile birlikte AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Üniversiteler Birim Başkanlığı (ÜNİAK) tarafından öğrencilerin üniversite yaşamını kolaylaştırmak için düzenlenen ve 'Gelecek Sensin' sloganıyla kurulan 'Hoş Geldin' stantlarını ziyaret etti.

 

 

 

Başkan Beyazgül'e ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi Kültür Ve Turizm Daire Başkanı Murat Müjdeci, Kütüphaneler Şube Müdürü Ömer Aslan ve ÜNİAK üyeleri eşlik etti.

 

 

 

 

2019-2020 Üniversite Eğitim Öğretim yılında gençlere başarılar dileyen Başkan Beyazgül, "Türkiye'nin en genç şehrine gelen öğrenci kardeşlerimize başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini diliyoruz" dedi.

 

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: Şanlurfa, B.Bld.Başkanı, Öğrencilere, Başarılar, Diledi,
Yorumlar
Haber Yazılımı