takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
16 Nisan 2019 - Salı 02:30
 
Şanlıurfalı Yazara, Gaziantep’te sevgi seli
EĞİTİM Haberi
Şanlıurfalı Yazara, Gaziantep’te sevgi seli

Meslek seçimi ve sınav kaygısı konulu seminer için gittiği Gaziantep’te Şanlıurfalı Eğitimci Yazar Niyazi Kocadağ’a sevgi seli

 

Türkiye'nin birçok ilinde doğru meslek seçimi ve sınav kaygısı konulu seminerler veren. Şanlıurfalı Eğitimci - Yazar Niyazi Kocadağ'ın son durağı Gaziantep oldu.

 

Gaziantep’te Özel bir okulun davetlisi olarak katıldığı Programda Velilerin öğrenci başarısı meslek seçimi ve sınav kaygısı konulu seminer verdi. Seminer programına Velilerin yanı sıra özelikle Gençlerin  ilgi gösterdiği seminerde yoğun bir katılım oldu.

 

 

Eğitim Seminerini, dinleyenlerin büyük ilgi gösterdiği, Şanlıurfalı Eğitimci - Yazar Niyazi Kocadağ, konuşmasının sonunda hepimiz bu ülkede evlat yetiştiriyoruz. Çocuklarımızın, Başarılı ve mutlu olması tüm anne ve babaların ortak kaygısı. Bu konuda okuldaki akademik ve sosyal etkinlik ile beraber anne ve babalara da önemli görevler düşmektedir seminere katılanlara hitaben, Beni sizlerle buluşturan okul yönetimine siz değerli veli ve gençlere göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize yürekten teşekkür ediyorum dedi.

 

 

Program sonunda Şanlıurfalı Eğitimci - Yazar Niyazi Kocadağ gençlerin yoğun ilgi gösterdiği seminerin çıkışında büyük bir sevgi seli ile karşılaşan Kocadağ, gençlerle bol bol fotoğraf çektirdi..

 

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: Şanlıurfalı, Yazara,, Gaziantep’te, sevgi, seli,
Yorumlar
Haber Yazılımı