takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
11 Mart 2020 - Çarşamba 14:54
 
Şanlıurfa Valisi Erin, Vatandaşlarla Buluştu
URFA Haberi
Şanlıurfa Valisi Erin, Vatandaşlarla Buluştu

 
 
 
Vatandaşların görüşme taleplerini randevusuz kabul eden ve makam kapıları tüm vatandaşlara açık olan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Dergâh Camiinde ikindi namazının ardından başladığı vatandaş buluşmasına Akarbaşı Caddesi ve Haşimiye Meydanı ile devam etti.
 
 
 
 
 
 
 
Dergâh Camiindeki namaz sonrası vatandaşlarla sohbet ederek, sıkıntılarını dinleyen Vali Erin, fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşların talebini de geri çevirmedi. Günün her saati yoğun bir insan hareketliliğinin bulunduğu Dergâh bölgesinde yüzlerce vatandaşla görüşen Vali Erin, Akarbaşı Caddesindeki esnafı da ziyaret ederek hayırlı işler diledi.
 
 
 
 

Vatandaşlarla buluşmasını Haşimiye Meydanındaki esnaf kahvehanesinde bitiren Vali Erin, burada da vatandaşlarla çay içerek sohbet etti. Vatandaşların dile getirdiği sorunları not alan Vali Erin, bazı vatandaşları da ayrıntılı görüşmek için makamına davet etti. 
Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: Şanlıurfa, Valisi, Erin,, Vatandaşlarla, Buluştu,
Yorumlar
Haber Yazılımı