takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
30 Haziran 2018 - Cumartesi 11:36
 
Şanlıurfa CHP Milletvekili Aydınlık Hilvan İlçesini ziyaret etti
SİYASET Haberi
Şanlıurfa CHP Milletvekili Aydınlık Hilvan İlçesini ziyaret etti

24 Haziran seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Şanlıurfa milletvekili seçilen Aziz Aydınlık, bir taraftan hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ederken diğer taraftan da ilçe ziyaretlerini gerçekleştiriyor.
 

CHP 27. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Hilvan İlçesini ziyaret etti. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Aydınlık, herkese teşekkür etti.

 

Kişisel cep telefonu numarasını dağıtan Aydınlık, “Vatandaşlara cep telefonu numaramı dağıtıyorum bir sorunları olduğunda direk benimle iletişime geçsinler. Bana güvenen hemşerilerimin meclisteki sesi olacağım. Şanlıurfa’nın sorunlarını TBMM’ye taşıyacağım. Esnaf, Çiftçi ve tüm Şanlıurfa’nın sorunlarını çözüm bulmak için canla başla çalışacağım. Burada gördüğümüz sıkıntı ve sorunları vatandaşlarla tek tek not alarak sorunların takibini Ankara'da sıkı bir şekilde çözüm bulacağız” dedi.

 

Sorunları birinci ağızdan dinleyerek çözüm bulmaya çalışacağını söyleyen  Aydınlık, “Vatandaşlarımızın  sorunlarını  dinleyerek not aldık. Herkese çok teşekkür ederim. Benim tek amacım Şanlıurfa’nın daha modern ve yaşanabilir bir hale getirerek hemşerilerimizin yaşam kalitesini yükseltmek. Bunu sağlamak için de en başta hemşerilerimizin sorunlarını çözmeye çalışmakla başlayacağız. Burada yerelde çözülmesi gereken konuları anında ilgili kurum ve kurum yetkilisini arayıp konuları ilettiğimiz gibi, Ankara’da çözülmesi gereken konuları da yanımıza not alarak Ankara’ya döndüğümüzde çözmek için çaba sarf edeceğiz. Amacım insanların ayağını meclise götürüp onların dertlerine derman olmaktır. Beni milletvekili olarak meclise gönderen Şanlıurfalı hemşerilerimin sorunlarını çözmek için var gücümle çalışacağım” şeklinde konuştu. 
Kaynak: Editör:
Etiketler: Şanlıurfa, CHP, Milletvekili, Aydınlık, Hilvan, İlçesini, ziyaret, etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı