takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
10 Ocak 2020 - Cuma 14:57
 
Paydaş Kurumlarla Görev Dağılımı Yapıldı
URFA Haberi
Paydaş Kurumlarla Görev Dağılımı Yapıldı

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Ve Kontrol Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Sağlık İşleri Şube Müdürlüğü tarafından Vektörle Mücadele ve İlaçlama öncesi paydaş kurumlarla istişare toplantısı düzenlendi.

 

 

 

 

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı öncülüğünde Vektörle Mücadele ve İlaçlama konulu toplantı yapıldı. Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Faik Yüksekyayla'nın başkanlık yaptığı toplantıya; Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Ziraat fakültesi, Biyoloji Bölümü Akademisyeleri yanı sıra paydaş kurumların il ilçe ilaçlama hizmetleri ile ilgi teknik personelleri katılım sağladı.

 

 

 

 

ETKİLİ YÖNTEMLERLE SİNEK VE HER TÜRLÜ HAŞERE SORUNU KONTROLÜMÜZ ALTINDA

Görüşmelerde Şanlıurfa’nın genelinde sivrisinek, karasinek, hamam böceği, kemirgen,tahtakurusu, pire, bit gibi insan sağlığını tehdit eden vektörlerle mücadele konuları ele alındı. Biyolojik İlaçlarla veya kültürel ve kimyasal yöntemleriyle larva ve vektörlerle mücadele edilmesi konusunda yaz aylarında açık alanlarda ergin sivrisineklere karşı, kış aylarında ise kışlak alanlarda karasinek, kapalı ve açık alanlarda diğer vektörlerle mücadele amaçlı İlaçlama çalışmaları yapılması kararlaştırıldı.

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: Paydaş, Kurumlarla, Görev, Dağılımı, Yapıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı