takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
20 Kasım 2020 - Cuma 16:02
 
Meslek Sitelerinin Taşınmasını Hızlandırıyor
URFA Haberi
Meslek Sitelerinin Taşınmasını Hızlandırıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Meslek Sitelerinin Taşınmasını Hızlandırıyor.

 

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı M.Şefik Bakay Ile Birlikte Gıda İmalatçıları, Ayakkabıcılar, Marangozlar Ve Mobilyacılar, Hurdacılar Ve Madenciler Meslek Kooperatiflerini Gezerek Dernek Başkanları Ve Iş Yeri Hak Sahipleriyle Fikir Alışverişinde Bulundu.

 

 

Şanlıurfa'nın gelişebilmesi için tüm meslek kooperatiflerinin alt ve üstyapı ihtiyaçlarını karşıladıklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, "Üreten bir Şanlıurfa için el ele verip tüm lokomotifleri çalışır hale getireceğiz. Alt ve üstyapı hizmetlerini aralıksız sürdürdüğümüz meslek sitelerinin yeni yerlerine taşınmasını hızlandırıyoruz" dedi.

 

 

 

MESLEK SİTELERİ YENİ YERLERİNDE DAHA MODERN HİZMET VERECEK

Büyükşehir Belediyesinin öncülüğünde yeni yerlerine taşınan esnafların kendilerine memnuniyetlerini ifade ettiklerini kaydeden Başkan Beyazgül, "Hurdacılar ve Madenciler Sitesindeyiz. Dernek başkanlarıyla bir araya geldik istişarelerde bulunduk. Meslek grupları için yapılan siteleri gezdik ve oldukça güzel yerler yapıldığını gördük. Esnafımız buraya yoğun ilgi gösteriyor. Özellikle Mobilyacılar Sitesinde ilk olarak 200 esnaf olarak yapılan işyeri sayısı talep üzerine 700'ün üzerine çıkarılmış. Madenciler ve geri dönüşümcülerin kendileri için yapılan yerlere taşındıkları takdirde daha mutlu olacaklarına inanıyorum" dedi.

 

 

 

SÜRESİNDE TAŞINMAYANLARA ÇEŞİTLİ YAPTIRIMLAR GELEBİLİR

Çeşitli meslek grupları için inşa edilen alt ve üstyapısı tamamlanan meslek sitelerine taşınmayan hak sahiplerine yönelik çeşitli tedbirler alınacağını belirten Başkan Beyazgül, "Buraya taşınmak istemeyen hak sahiplerine ise çeşitli yaptırımlar uygulayacağız. Birincisi yeni yapılan siteye taşınmayan esnafın iş yerlerini kaybetme ihtimali var. Çünkü böyle bir taahhüt ile burası yapılmış. İkincisi ise kent merkezinde kalmış iş yerlerinin artık ruhsatsız çalıştırılamayacağı noktasında bildirimlerde bulunacağız. Onları kent merkezinden çıkarıp yeni yerlerine gitmeleri konusunda denetimlerimizi sıklaştıracağız. Umut ediyoruz ki yeni yerlerine taşınmaları durumunda burada yeni yer yaptırma teklifleriyle bize geleceklerdir. Onlara hayırlı işler diliyorum" diye konuştu.  

 

 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gap Hurdacılar ve Madenciler Yapı Kooperatifi Başkanı İsmail Hakkı Önen ise yaptığı açıklamada, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül hurdacılar sitesini ziyarete geldi. Tüm ekibine teşekkür ediyorum. Kent merkezinde çarpık bir şekilde çalışmaya devam eden esnaflarımızın aynı noktada oluşturulan sitede hizmet vermeye başlamasına ilişkin fikir alışverişinde bulunduk. Büyükşehir Belediyesine alt ve üstyapı hizmetlerinden dolayı da minnettarlık duyuyoruz" şeklinde konuştu.

 

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: Meslek, Sitelerinin, Taşınmasını, Hızlandırıyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı