takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
13 Kasım 2018 - Salı 16:25
 
Meclisten yetki çıktı: Arakan'a yardım edilecek
DİĞER Haberi
Meclisten yetki çıktı: Arakan'a yardım edilecek

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında Arakan'a 200 bin liraya yardım edilmesi için başkana yetki verilmesi konusundaki rapor kabul edildi. Raporda 63 adet bambu ev, mescit ve derin su kuyusu açılması da yer aldı.

 

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclisi Kasım ayı toplantılarının 2. birleşimi Urfa City AVM binasında bulunan Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda Meclis Başkan Vekili Nihat Kılıç’ın başkanlığında gerçekleşti.

 

 

Toplantıda ilk olarak meclise sunulan önergeler ilgili komisyonlara sevk edildi. İmar Komisyonuna havale edilecek konuların görüşülmesinin ardından yine aynı komisyondan gelen raporlar görüşüldü ve karara bağlandı.

 

 

ARAKAN'A YARDIM KONUSU 
Öte yandan toplantıda Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen ve Arakan'a yardım yapılmasını sunan rapor da görüşüldü. Raporda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Arakanlıların yaşamlarını sürdürdüğü Bangladeş'teki belde ile kardeş şehir olması, gerektiğinde STK ve yardım dernekleri ile birlikte 200 bin liraya kadar yardım yapması, Bangladeş'te 63 adet bambu ev, 1 adet mescit ve bir adet derin su kuyusu açılması için Büyükşehir Belediye Başkanına yetki verilmesi konusu yer aldı. 

Meclise sunulan rapor yapılan oylama neticesinde kabul edildi.

 

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Meclisten, yetki, çıktı:, Arakan'a, yardım, edilecek,
Yorumlar
Haber Yazılımı