takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
05 Temmuz 2019 - Cuma 23:32
 
Kuveytli iş adamları Urfa'da 'besi çiftliği' kuracak
DİĞER Haberi
Kuveytli iş adamları Urfa'da 'besi çiftliği' kuracak

TKDK Şanlıurfa İl Koordinatörü'nü ziyaret eden Kuveytli iş adamları, Şanlıurfa2da 'besi' çiftliği' kurmak istediklerini aktardı.

 

Kuveytli iş adamları Mohammad Al Cheeb, Ali Aljaffal ve TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi Başkan Yardımcısı Avukat Mehmet Kırboğa, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Şanlıurfa İl Koordinatörü Dr. Sadık Yetim’i ziyaret etti.

 



Dr. Yetim’in makamında gerçekleşen ziyarette, IPARD Programı hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. 

 



Al Cheeb, Şanlıurfa’da modern koşullarda besicilik yapmak istediğini, TKDK desteği ile kurulan işletmeleri çok beğendiğini ve TKDK’nın bu sektöre hibe vermesinin yatırım yapmak için çok iyi bir fırsat olduğunu ifade ederek yatırım yapmak için yer arayışında olduğunu söyledi.

 

 



Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yetim ise TKDK’nın et üretiminde 500 bin avroya kadar olan yatırımlara yüzde 40-60 arasında hibe verdiğini söyleyerek, girişimcileri TKDK hibelerinden yararlanmaya davet etti.

Kaynak: (AA) - Anadolu Ajansı Editör: urfasiyaset
Etiketler: Kuveytli, iş, adamları, Urfa'da, 'besi, çiftliği', kuracak,
Yorumlar
Haber Yazılımı