takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
23 Haziran 2019 - Pazar 21:17
 
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım oyunu kullandı!
SİYASET Haberi
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım oyunu kullandı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binalı Yıldırım, yenilenen İstanbul seçimleri için Tuzla Emlak Konut Cemil Meriç İlkokulu'nda oyunu kullandı. Daha sonra kısa bir açıklama yapan Yıldırım, "Bugün artık kırgınlıkları bırakma, geleceğe odaklanma zamanıdır. Eğer bir İstanbullu kardeşimize, rakiplere bir yanlışlık haksızlık yaptıysak helallik istiyorum" ifadelerini kullandı.

 

Eşi Semiha Yıldırım ve torunlarıyla okul gelen Binali Yıldırım'a bahçeye giriş yaptığı sırada büyük sevgi gösterisinde bulunuldu. Yıldırım, 'Başkan Yıldırım' sloganları arasında oyunu kullanmak için sınıfa giriş yaptı.

 

 

1049 Numaralı sandıkta oyunu kullandıktan sonra kısa bir açıklama yapan Yıldırım şu ifadeleri kullandı;

 

'EĞER RAKİPLERİMİZE HAKSIZLIK YAPTIYSAK HELALLİK İSTİYORUM'

"Oyumuzu kullandık. Görevimizi yaptık. İnşallah bugün oy kullanma süresi bitince oylar sayılacak ve gelecek 5 yıl için İstanbul'u kim yönetecek, İstanbullular karar vermiş olacak. İstanbul halkının vereceği kararın başımızın gözümüzün üzerinde yeri vardır. En doğru kararı İstanbullular vermiş olacaktır.

 

 

Projelerimizi anlattık, bir konuştuk iki dinledik. Bugün konuşma sırası seçmenindir. Kampanya döneminde belki rakiplerimizden kırgınlıklar olabilir veya vatandaşlarımızdan kırgınlıklar olabilir. Bugün artık kırgınlıkları bırakma, geleceğe odaklanma zamanıdır. Eğer bir İstanbullu kardeşimize, rakiplere bir yanlışlık haksızlık yaptıysak helallik istiyorum"

 

Kaynak: (Mynet) - Mynet Editör: urfasiyaset
Etiketler: İstanbul, Büyükşehir, Belediye, Başkan, Adayı, Binali, Yıldırım, oyunu, kullandı!,
Yorumlar
Haber Yazılımı