takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
15 Şubat 2019 - Cuma 17:56
 
Harran'da Özyavuz yeni partisini açıkladı
SİYASET Haberi
Harran'da Özyavuz yeni partisini açıkladı

AK Partili Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, partisinin ilçe için ittifak adayını destekleme kararının ardından, Demokrat Parti'den aday olduğunu açıkladı.

2014 yılında yapılan yerel seçimlerde AK Parti’den aday gösterilen ve başkan seçilen Mehmet Özyavuz tekrardan Harran belediye başkanlığına seçilmişti. Yerel seçimlerde AK Parti'nin ittifak adayı Mahmut Özyavuz'u destekleme kararının ardından, Mehmet Özyavuz bugün yaptığı açıklama ile Demokrat Parti'den aday olacağını duyurdu. 

Özyavuz basına yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

"Değerli basın mensupları 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde Harran İlçemizin ittifaka verilmesi sonucunda Harranlı hemşerilerimin yeniden aday olmam ve projelerimizi, hizmetlerimizi bizzat devam ettirmemiz yönünde ciddi bir talebi olduğunu müşahede ettik. Buna saygı duymak ve olumlu cevap vermek ihtiyacı hasıl olduğuna kanaat getirdik. Harran İlçemiz her daim vatanına, milletine, bayrağına sadakatle gönül vermiş bir ilçedir. Bu sebeple halkımızın yoğun talep ve istekleri doğrultusunda Demokrat Partiden aday olarak Harran Belediye Başkanlığı'na aday olduğumu ifade ediyorum" dedi.

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Harran'da, Özyavuz, yeni, partisini, açıkladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı