takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
09 Kasım 2018 - Cuma 16:44
 
Günak, Viranşehir'den başkan aday adayı oldu
SİYASET Haberi
Günak, Viranşehir'den başkan aday adayı oldu

Amacının “Viranşehir’i daha iyi bir ilçe yapmak” olduğunu belirten iş adamı Mehmet Günak Viranşehir'den belediye başkan aday adayı oldu.
 

İş adamı Mehmet Günak, AK Parti Viranşehir Belediye Başkan aday adaylığı için bugün Viranşehir İlçe Başkanlığına giderek başvuru yaptı.

 

Başvuru formunu ilçe teşkilatı başkanı Ali Tekin’e teslim eden Günak, tüm aday adaylarına başarı diledi. “Her Viranşehirli’nin doğup büyüdüğü kentine karşı sorumlulukları vardır” diyen Günak aday adaylığına dair şu açıklamalarda bulundu:

 

“Liyakat, gayret ve samimiyetle yalansız dolansız, insanların umut ve beklentilerini boşa çıkartmayacak; dürüst, ahlaklı ve uzlaştırıcı, birleştirici, bütünleştirici bir tarzla siyasi çekişmelere aldırış etmeden, akılla daha güzel şeyler bu ilçede yapılabilir. Bizler herkesi aynı muhabbetle karşılamak, çok çalışmak, adil olmak, Viranşehir’i güzelliklere kavuşturabilmek için yola çıktık. Çalışmalarımızda ilçe yönetimimiz, gençlik kollarımız, kadın kollarımız ve bana en çok yardımcı olacaklarını düşündüğüm aday adayı kardeşlerimizle, abilerimizle, değerli muhtarlarımızla hareket edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın desteklerini sağlayarak bu ilçede, istihdam sorununun olmadığı, işsizlik sebebiyle insanların Viranşehir’den ayrılmak zorunda kalmadığı bir Viranşehir oluşturacağız. Halkımızla mutlaka beraber olacağız. Ben değil bizim egemen olduğu bir anlayışla Viranşehir’i ortak akılla yönetelim. Önce Viranşehir, önce millet, önce memleket diyorum. Amacım Viranşehir’i daha iyi bir ilçe yapmak."

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Günak,, Viranşehir'den, başkan, aday, adayı, oldu,
Yorumlar
Haber Yazılımı